Καμία συζήτηση για αναδιάρθρωση στη Super League

Ποδόσφαιρο
Καμία συζήτηση για αναδιάρθρωση στη Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έβαλε «φρένο» η προσφυγή του Λεβαδειακού για παράνομη διακοπή της Super League 2…

Να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, να ανέβουν οι δύο πρώτοι της δεύτερης κατηγορίας και η Super League της νέας σεζόν να αριθμεί 16 ομάδες ή και 18, αν αποφασιστεί να ανέβουν οι τέσσερις πρώτοι. Αυτή είναι η πρόταση του Παναιτωλικού για αναδιάρθρωση, που ταυτόχρονα προτείνει κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών, χορηγικών και εμπορικών δικαιωμάτων, καθώς και διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα.

Η πρόταση του Παναιτωλικού, ωστόσο, δεν συζητήθηκε στο σημερινό (Παρασκευή 26/6) διοικητικό συμβούλιο της Super League και καμία ομάδα δεν ανέπτυξε τις θέσεις της πάνω στο ζήτημα.

Κι αυτό, διότι έχει προκύψει προσφυγή του Λεβαδειακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με την οποία υποστηρίζει ότι η ψηφοφορία (άρα και η απόφαση) για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι παράνομη και πως το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.

Με αυτά τα δεδομένα και με την εκκρεμοδικία που προέκυψε, καμία συζήτηση σχετική με αναδιάρθρωση δεν μπορούσε να γίνει και το θέμα παραπέμφθηκε –αν χρειαστεί- για αργότερα.

Ένταση μεταξύ Αγραφιώτη – Μάκη Γκαγκάτση

Συμβούλιο της Super League χωρίς εντάσεις είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, ακόμα και αν η συνεδρίαση γίνεται με τηλεδιάσκεψη.

Έτσι και την Παρασκευή (26/6), όταν ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, έθεσε ζήτημα νομιμότητας σε ένα αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Πανιώνιος (το οποίο καταψηφίστηκε), ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης του απάντησε ότι δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να επικαλείται τη νομιμότητα καθώς έχει καταδικαστεί από τα ελληνικά δικαστήρια για πολυϊδιοκτησία. Φέρεται μάλιστα, να ακούστηκε και η φράση «πιαστήκατε με τη γίδα στην πλάτη».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναρωτήθηκε «από ποιο δικαστήριο καταδικαστήκαμε κ. Αγραφιώτη;», δίνοντας ο ίδιος απάντηση, λέγοντας: «Η επιτροπή του κουμπάρου του Αυγενάκη αποφάσισε, κανένα δικαστήριο».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News