Εγκρίθηκε το αίτημα του ΟΦΗ για παράταση των μεταγραφών

Ποδόσφαιρο
Εγκρίθηκε το αίτημα του ΟΦΗ για παράταση των μεταγραφών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα συνεχιστεί η προσπάθεια για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα…

Εγκρίθηκε η πρόταση της ΠΑΕ ΟΦΗ για παράταση της μεταγραφικής περιόδου ως τις 5 Οκτωβρίου από την ΕΠΟ και στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας όλες οι ομάδες, στην τοποθέτηση τους, τόνισαν ότι ήταν πολύ σωστό το αίτημα. Ότι δηλαδή είναι προς το συμφέρον όλων των ομάδων.

Επίσης συζητήθηκε η απόφαση της υγειονομικής επιτροπής σύμφωνα με την οποία αρχικά απέρριψε (με μικρή διαφορά στις ψήφους) την πρόταση της Λίγκας για να μπει κόσμος στα γήπεδα. Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης μάλιστα στην τοποθέτηση του τόνισε μεταξύ άλλων ότι και μόνο το γεγονός ότι η υγειονομική επιτροπή έκανε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για το αίτημα, αποδεικνύει ότι το έλαβε πολύ σοβαρά υπόψιν της, ότι μπορεί να αλλάξει η απόφαση και ότι όλοι μαζί, όλες οι ομάδες, πρέπει ενωμένες να χειριστούν το επόμενο βήμα.

Επανέλαβε μάλιστα ότι επειδή στο Ηράκλειο υπάρχουν ελάχιστα κρούσματα του ιού (κανένα εδώ και καιρό), ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για να διοργανώσει αγώνα ή αγώνες με κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News