Ξένοι διαιτητές σε ΟΑΚΑ και «Βικελίδης»…

Ποδόσφαιρο
Ξένοι διαιτητές σε ΟΑΚΑ και «Βικελίδης»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Καραντώνης ορίστηκε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό

Ξένες σφυρίχτρες και μάλιστα της κατηγορίας Elite επιλέχθηκαν από την ΚΕΔ για τα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, διαιτητής θα είναι ο Γερμανός, Φέλιξ Τσβαίερ που πέρυσι είχε διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Τσβάιερ θα έχει βοηθούς τους Θόρστεν Σίφνερ, Μάρκο Αχμίλερ, με τέταρτο τον Θανάση Τζήλο. Διαιτητής VAR θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν, ο οποίος βρέθηκε φέτος στο φετινό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και AVAR ο Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ.

Ο Γάλλος, Κλεμέν Τουρπέν, που είχε διευθύνει το Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1 στις 12 Μαρτίου, θα είναι ο ρέφερι του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Βοηθοί του θα είναι οι Νικολά Ντανός, Κιρίλ Γριγκόρε και τέταρτος ο Βαγγέλης Μανούχος. Στο θα βρίσκεται ο Ζερόμ Μπρισάρ και AVAR θα είναι ο Γουίλι Ντελαζό.

Εξάλλου, ο Καραντώνης ορίστηκε για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, ο Κομίνης στο Πανιώνιος - Ξάνθη, ο Τσαγκαράκης στο Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης, ο Κατσικογιάννης στο Βόλος - Λαμία και ο Βάτσιος στο Ατρόμητος - ΑΕΛ.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (26/6), στις 19:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα του. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News