Επιμένει ο ΟΦΗ για κόσμο στις κερκίδες

Ποδόσφαιρο
Επιμένει ο ΟΦΗ για κόσμο στις κερκίδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα του ΟΦΗ συνεχίζουν την προσπάθεια…

Οι ομάδες της Super League εισηγήθηκαν στην υγειονομική επιτροπή την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στο 20% της συνολικής χωρητικότητα των γηπέδων αλλά με ανώτατο όριο των 8.000 φιλάθλων.

Ωστόσο, η αρμόδια υγειονομική επιτροπή του υπουργείου υγείας ήταν αρνητική και δεν έκανε δεκτό το αίτημα της διοργανώτριας αρχής, επομένως δεν θα υπάρξει κόσμος στα εναπομείναντα παιχνίδια των playoffs και των playouts.

Πάντως, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, που έκαναν από την αρχή την πρόταση αυτή, φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπουν το ζήτημα και ετοιμάζουν νέες κινήσεις. Συγκεκριμένα, στην ομάδα του Ηρακλείου δεν θεωρούν την απόφαση οριστική και θα συνεχίσουν την προσπάθεια.

Στον ΟΦΗ βλέπουν την εκτίμηση της υγειονομικής επιτροπής ως ευκαιρία και ελπίζουν ότι με μία τροποποιημένη πρόταση θα επανεξεταστεί το αίτημα της Super League. Μάλιστα, το θέμα θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής (26/6).

Στην ομάδα του Ηρακλείου βλέπουν την άρνηση της υγειονομικής επιτροπής ως ευκαιρία για επανεξέταση της πρότασης ώστε να την επανακαταθέσουν ως άξιοι συνομιλητές της.

Σημαντικό ρόλο στη συνέχεια της προσπάθειας, με νέα πρόταση συνολικά της Λίγκας, είναι το γεγονός ότι η απόφαση της υγειονομικής επιτροπής όχι μόνο δεν ήταν ομόφωνη αλλά η διαφορά στις ψήφους ήταν πολύ μικρή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News