Πήρε άδεια ο Παναιτωλικός όχι όμως ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
Πήρε άδεια ο Παναιτωλικός όχι όμως ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινδυνεύει με -3 τη νέα σεζόν η ομάδα της Νέας Σμύρνης…

Η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε εκ νέου τους φακέλους του Παναιτωλικού και του Πανιωνίου και χορήγησε άδεια μόνο στην ομάδα του Αγρινίου και όχι στους "κυανέρυθρους" που όμως έχουν το δικαίωμα έφεσης σε διάστημα τριών ημερών.

Αν ο Πανιώνιος τελικά δεν πάρει άδεια για το ελληνικό πρωτάθλημα τότε θα του επιβληθεί ποινή -3 και περιορισμός μεταγραφών για τη σεζόν 2020-21.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1) και έδωσε άδεια στον Παναιτωλικό αλλά όχι στον Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση από το αρμόδιο Όργανο της ΕΠΟ:

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε εκ νέου τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League 1), για τις οποίες δεν είχε χορηγήσει άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις, και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Δεν χορηγεί άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την ίδια συνεδρίασή του, εξέτασε την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο Champions League Γυναικών UEFA και αποφάσισε τη χορήγηση της εν λόγω άδειας.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News