Η υπόσχεση Σαρδινέρο: «Θα τα δώσω όλα για τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Η υπόσχεση Σαρδινέρο: «Θα τα δώσω όλα για τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρώτες δηλώσεις του Ισπανού με τη φανέλα των Κρητικών

Ο Αντριάν Σαρδινέρο φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ και «πάτησε» για πρώτη φορά το χορτάρι του «Γεντί Κουλέ».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ισπανός εξτρέμ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα «σελίδα» της καριέρας του με τους Κρητικούς.

Έχοντας πάρει πληροφορίες από τους Κουνδουράκη, Κακαβελάκη και Παππά, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Περικλή Παπαπαναγή.

Αρχικά τόνισε στο OFI TV για τον ερχομό στο Ηράκλειο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και φοράω αυτή τη φανέλα. Ανυπομονώ να αρχίσω τις προπονήσεις και να παίξω σ’ αυτή την υπέροχη ομάδα».

Για όσα γνώριζε σχετικά με τον ΟΦΗ επισήμανε: «Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του ΟΦΗ στην τηλεόραση. Στην προηγούμενη μου ομάδα είχαν έρθει πολλοί από τον ΟΦΗ και μου είπαν πολλά, τόσο για την ομάδα, όσο και για την πόλη. Όλοι μου είπαν ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι φανταστική. Θα το απολαύσω».

Επίσης, αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Περικλή Παπαπαναγή, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Απόλλων Λεμεσού: «Μίλησα με τον Περικλή Παπαπαναγή μερικές εβδομάδες πριν. Ήταν συνεργάτης του προπονητή στην προηγούμενη ομάδα μου. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Μιλήσαμε όταν έφυγα από την προηγούμενη ομάδα μου και μου είπε ότι ενδιαφέρονται για μένα από τον ΟΦΗ. Ο Περικλής έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διαπραγμάτευση».

Κλείνοντας, τόνισε για τους στόχους που βάζει με την ομάδα του Ηρακλείου: «Στόχος μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα τα δώσω όλα για τον ΟΦΗ. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Στόχος μου είναι να απολαύσω το ποδόσφαιρο, μαζί με τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Θα τα δώσω όλα. Θέλω να σκοράρω όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι ομαδικός παίκτης και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News