Καρέρα: Δείξαμε χαρακτήρα, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά η μάχη συνεχίζεται...

Ποδόσφαιρο
Καρέρα: Δείξαμε χαρακτήρα, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά η μάχη συνεχίζεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ εμφανίστηκε ψύχραιμος μετά την ισοπαλία με τον Άρη-Δεν...άρεσε το αποτέλεσμα στον Ένιγκ...

Ψύχραιμος μετά την ισοπαλία με τον Άρη ο τεχνικός της ΑΕΚ. Για τις 5-6 μεγάλες ευκαιρίες που σπατάλησαν οι παίκτες της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο προπονητής της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα του έδειξε πολύ καλό χαρακτήρα στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

- Για το 2-2 με τον Άρη: «Ξέραμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια καλή, μια δύσκολη ομάδα κι έτσι ήταν. Ήταν λογικό μάλιστα όταν δεν σκοράρεις σε 5-6 ευκαιρίες που έχεις, μετά να δυσκολεύεσαι να κερδίσεις. Έτσι συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, τις χάσαμε και μετά ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε χώρο, ειδικά όταν κλείνεται περισσότερο και ο αντίπαλος. Δύο φορές καταφέραμε να ισοφαρίσουμε όμως και πρέπει να πω ότι η ομάδα έδειξε ξανά ότι έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Εμείς δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι τα τελευταίο ματς, είμαστε μαζί με τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία».

- Για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη: «Θα είναι ένα ματς όπως το σημερινό, ανάμεσα σε δύο ομάδες με ανοιχτά χαρτιά, θα τρέξουμε και θα παλέψουμε με στόχο την πρόκριση».

Από πλευράς Άρη, ο Μίχαελ Ένιγκ είπε:

Για το τι κρατάει: «Πρώτα από όλα την εμπιστοσύνη που έχω σε όλους τους παίκτες μου που έδειξαν όλοι πως είναι έτοιμοι να παίξουν για την ομάδα. Παίξαμε με παίκτες σε άλλες θέσεις μετά τις αναγκαστικές αλλαγές και ανταποκρίθηκαν όλοι τους».

Για τους τραυματισμούς: «Πριν το παιχνίδι χάσαμε τα δυο μπακ μας. Στον αγώνα χάσαμε και τα σέντερ μπακ μας. Εχουμε δυνατό πνεύμα ως ομάδα. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις οι οποίες όμως είχαν το σωστό αποτέλεσμα».

Για το αν μένει ικανοποιημένος με την ισοπαλία: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας ως ομάδα, όχι όμως από το αποτέλεσμα. Θέλαμε να κερδίσουμε, ήμασταν κοντά, όμως δεν το πετύχαμε μετά και το πέναλτι της ΑΕΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News