Πήρε βαθμό, άγγιξε μεγάλο διπλό ο Πανιώνιος στην Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Πήρε βαθμό, άγγιξε μεγάλο διπλό ο Πανιώνιος στην Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισοπαλία 0-0 ανάμεσα στον Αστέρα και τον Πανιώνιο, που συνεχίζει να παλεύει για την σωτηρία

Σε ένα ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες, Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 με τους «κυανέρυθρους» να χάνουν στις καθυστερήσεις το... άχαστο με τον Γρίβα για την μεγάλη απόδραση, αφού ένα ενδεχόμενο τρίποντο θα τους αύξανε κατά πολύ τις πιθανότητς για την συνέχεια και στο δύσκολο έργο που έχουν για την παραμονή!

Εξαιρετικός από το 46’ μέχρι το 70’ ο Αστέρας Τρίπολης που έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, αλλά δεν κατάφερε να κουνήσει... πλεκτό και έμεινε «άσφαιρος».

Στους 15 βαθμούς ο Πανιώνιος, στο -3 από την Ξάνθη που έχει παιχνίδι λιγότερο και στο -5 πλέον από τον Παναιτωλικό! Την επόμενη αγωνιστική, οι «κυανέρυθροι» φιλοξενούνται από την Λαμία, με τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ατρόμητο για την μάχη της 7ης θέσης!

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής - Μουνάφο, Βαλιέντε – Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Ντέλετιτς - Μπαράλες.

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ - Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς - Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης - Εμμανουηλίδης, Τσιλούλης, Λυμπεράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News