Play out: «Φωτιά» στην ουρά της Super League 1

Ποδόσφαιρο
Play out: «Φωτιά» στην ουρά της Super League 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα με δύο παιχνίδια σε Τρίπολη και Αγρίνιο η 2η αγωνιστική

Με δύο αναμετρήσεις των play out που θα κρίνουν πολλά για την παραμονή ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης της Super League με τους Πανιώνιο και Παναιτωλικό να καίγονται για βαθμούς κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ.  

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Πανιώνιο με τους Αρκάδες να προέρχονται από τη νίκη τους κόντρα στην ΑΕΛ. Η απόκτηση άδειας από τον Αρη έκλεισε τον δρόμο της Ευρώπης, και πλέον στόχος για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είναι η καλύτερη δυνατή θέση στα play out. Από την  πλευρά του ο Πανιώνιος πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί του Βόλου στην πρεμιέρα των play out μια νίκη που του αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής. Οι ήττες των Παναιτωλικού και Ξάνθης έχουν φέρει τα μπαράζ στο -3 και την σωτηρία στο -4.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στα play out μετά την ήττα στην Λαμία. Κακή εμφάνιση για τα «καναρίνια» που παραμένουν στις θέσει των μπαράζ. Το ευχάριστο για την ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν η ήττα της Ξάνθης και πλέον με νίκη επί της ΑΕΛ θα ξεπεράσει την ακριτική ομάδα και ανεβαίνει στις θέσεις σωτηρίας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα (15/6)

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος (19:30, NS1)

Παναιτωλικός - ΑΕΛ (20:00, ΕΡΤ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News