Super League 1: Πιθανή ημερομηνία η 24η Ιουνίου για το Ξάνθη-Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Πιθανή ημερομηνία η 24η Ιουνίου για το Ξάνθη-Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ξάνθη στέλνει για αργότερα το παιχνίδι

Ξάνθη και Ατρόμητος δεν κατάφεραν να αγωνιστούν τελικά το σαββατοκύριακο και η μεταξύ τους αναμέτρηση για την πρεμιέρα των play-out αναβλήθηκε, λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

Οι συζητήσεις για την ημερομηνία ορισμού του αγώνα σε επίσημο επίπεδο δεν έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα, καθώς μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και σήμερα είναι αργία, ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχει πιθανή μέρα για τη σέντρα του ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου για δύο λόγους. Πρώτα απ’ όλα, υπάρχει πρόθεση να δοθεί χρόνος ώστε να φανεί η εξέλιξη της κατάστασης και δεύτερον ανάμεσα στις ομάδες της Super League υπάρχει μια άτυπη συμφωνία.

Σύμφωνα με αυτή, οι δύο-τρεις πρώτες αγωνιστικές καλό θα είναι να πραγματοποιηθούν σε διάστημα 6-7 ημερών ώστε να μην υπάρξει έξτρα επιβάρυνση των παικτών έπειτα από το μεγάλο διάστημα απουσίας και να τους δοθεί ρυθμός μέσω των αγώνων.

Κατόπιν τούτου, η 24 Ιουνίου που είναι μετά τη διεξαγωγή των τριών πρώτων αγωνιστικών, είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί για τον ορισμό του αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News