EπιστρΟΦΗ στο ποδόσφαιρο, απόψε (21.30) το Άρης-ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
EπιστρΟΦΗ στο ποδόσφαιρο, απόψε (21.30) το Άρης-ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτέλους σέντρα για τη Super League, αύριο τα δύο μεγάλα ντέρμπι...

Επιτέλους ποδόσφαιρο! Ο ΟΦΗ επιστρέφει απόψε (21:30) μαζί με τη Super League, πλέι οφ και πλέι άουτ πάνε στη σέντρα και η κρητική ομάδα καλείται στο άδειο “Κλεάνθης Βικελίδης”, παίζοντας χωρίς άγχος και πίεση (με αέρα Ευρώπης), να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Άρη.

Ο Γιώργος Σίμος περιμένει από τους παίκτες του (έκαναν ένα χαλάρωμα χθες και στη Θεσσαλονίκη) να μείνουν πιστοί στο πετυχημένο πλάνο όλης της σεζόν.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Σωτηρίου θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και οι Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης και Κοροβέσης στην αμυντική διάταξη (εκτός απροόπτου). Οι Μεγιάδο, Νέιρα και Ναμπί ή Σακόρ θα συνθέσουν μια ιδιαίτερα ποιοτική μεσαία γραμμή (ο Ναμπί είχε νιώσει κάποιες ενοχλήσεις μέσα στην εβδομάδα). Αναφερόμαστε στον παρτενέρ του Μεγιάδο, αφού ο Νέιρα έχει ρόλο οργανωτή. Τέλος, στα αριστερά της επίθεσης θα είναι ο Σεμέντο και στην κορυφή ο Φιγκεϊρέντο με τον Μάνο στα δεξιά (πολύ πιθανό) σε ρόλο αντι-Τσιλιανίδη (λείπουν βέβαια και οι Βαζ-Σόουζα). Άλλωστε, ο Μάνος έχει πολλούς λόγους να δείξει στα πλέι οφ πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει για τον ΟΦΗ! Στην 20μελή αποστολή, που ταξίδεψε (όλοι με μάσκες) χθες Παρασκευή το πρωί από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθηκαν οι Σωτηρίου, Whalley, Γιαννούλης, Νάστος, Κουτρουμπής, Βαφέας, Braun, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος, Sakor, Victor, Neira, Mellado, Nabi, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Semedo, Μάνος και Figueiredo.

«Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό σε όλα τα ματς», είπε χθες ο Κώστας Γιαννούλης.

                                    SUPER LEAGUE-PLAY OFF (1η)

Βεβαίως στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ τα μεγάλα ντέρμπι γίνονται αύριο Κυριακή...

Το πρόγραμμα:

Σήμερα (21:30) Άρης-ΟΦΗ

Αύριο (19:30) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Αύριο (21:30) ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία

Πλέι οφ:

1. Ολυμπιακός 66

2. ΠΑΟΚ 52

3. ΑΕΚ 51

4. ΠΑΟ 44

5. ΟΦΗ 34

6.Αρης 34

--------------

Πλέι άουτ:

7. Ατρόμητος 32

8. Λάρισα 30

9. Αστέρας Τρ. 30

10. Λαμία 27

11. Βόλος 27

12. Ξάνθη 18

13. Παναιτωλικός 17

14.Πανιώνιος 11

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News