Αναβολή ξανά στo Ξάνθη- Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Αναβολή ξανά στo Ξάνθη- Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή των "κυανόλευκων" δεν θα ταξιδέψει για το παιχνίδι…

Aρχικά το παιχνίδι Ξάνθη - Ατρόμητος είχε προγραμματιστεί το Σάββατο (6/6, 20:00), για την 1η αγωνιστική των playouts της Super League. Τα κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή της Ξάνθης οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα, που προγραμματίστηκε εκ νέου για την Κυριακή (7/6, 18.45).

Το βράδυ της Παρασκευής (5/6) η ομάδα του Περιστερίου ενημέρωσε πως ο αγώνας στη Θράκη δεν θα γίνει τελικά ούτε την Κυριακή (7/6, 18.45). Έτσι, η αποστολή των "κυανόλευκων" δεν θα ταξιδέψει το Σάββατο (6/6) για την Ξάνθη και θα κάνει προπόνηση στο Μαζαράκη στις 11.00.

Λίγο αργότερα ανακοίνωση για την αναβολή εξέδωσε και η Super League, στην οποία ανέφερε: "Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή. Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News