Ουές: «Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη μου ευκαιρία»

Ποδόσφαιρο
Ουές: «Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη μου ευκαιρία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ μίλησε για τη μεταγραφή στην ομάδα του Ηρακλείου

Ο Αμπντούλ Ουές θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ, καθώς έχει «κλείσει» από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχε δικαίωμα υπογραφής.

Η μετακίνηση στο Ηράκλειο είναι για τον 22χρονο μια ευκαιρία ζωής, όπως τονίζει ο ίδιος στη συνέντευξη στο Sport24.gr.

Αρχικά αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά, καθώς ήταν ένα από τα ποδοσφαιρικά του «παιδιά» στις υποδομές του Παναθηναϊκού.

«Ο Γιάννης Σαμαράς ήταν όταν βρισκόμουν στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ερχόταν και μας έβλεπε αρκετά συχνά, είχε διαλέξει και κάποια παιδιά από την Κ17, 6-7 παιδιά, για να μας κάνει ατομικές προπονήσεις. Θυμάμαι τους Χρήστο Κουντουριώτη, Κωνσταντίνο Βαλμά και  Αντώνη Οικονομόπουλο. Ο τρόπος που δούλευε ήταν διαφορετικός πάντα. Ήθελε να βάλει στην σκέψη σου να μην διώχνεις την μπάλα, να την δίνεις δίπλα σου, ακόμη κι αν χάναμε την μπάλα. Αυτός ήταν ο τρόπος σκέψης, το passing game. Του άρεσε να μην διώχνεις την μπάλα», ανέφερε αρχικά ο Ουές και μίλησε έπειτα για τη μετακίνηση στην Αγγλία: «Γενικά στην Αγγλία ήταν δύσκολα, επειδή εκεί δεν έπαιζα στη θέση μου, δηλαδή δεξί μπακ, αλλά δεκάρι. Πάντα μου έλεγαν ότι είμαι κοντός, έβρισκαν δικαιολογίες. Δεν μπορούσα να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο πολύ εύκολα. Υπήρχαν πολλά παιδιά κι ήθελαν να προωθήσουν αυτά από τις ακαδημίες. Εγώ ήμουν σαν ξένος εκεί. Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό».

Για τη μεταγραφή στον ΟΦΗ ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής επισήμανε:  «Νομίζω είναι ευκαιρία ζωής. Οι άνθρωποι που δουλεύουν με τον ΟΦΗ έχουν πολύ καλή σχέση με το ποδόσφαιρο, δηλαδή ο κ. Σαμαράς και όλοι στη διοίκηση. Το στιλ παιχνιδιού του ΟΦΗ μου ταιριάζει, πιστεύω θα με εξελίξει σαν ποδοσφαιριστή. Το φουλ-μπακ βοηθάει σε αυτό το σύστημα και ανυπομονώ να πάω, γιατί είναι ομάδα με λαό και είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News