Μέχρι την Τετάρτη η έγκριση για την έναρξη της Super League

Ποδόσφαιρο
Μέχρι την Τετάρτη η έγκριση για την έναρξη της Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει συνταχθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο…

Στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της η Super League αποφάσισε να ζητήσει με αίτημα της την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου με τη διεξαγωγή των play-offs και των play-outs.

Για να γίνει όμως αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έγκριση του πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εμπλεκόμενους.

Αυτό έχει συνταχθεί, είναι αναλυτικότατο και προβλέπει τι θα ισχύει για όλους πριν και μετά κάθε ματς, ακόμα και στην περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο κρούσμα. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα γίνεται η οριστικοποίηση του ώστε να αποσταλεί στην υγειονομική επιτροπή του ΕΟΔΥ, πιθανότατα την Παρασκευή και να υπάρξει η απάντηση και η έγκριση από τη ΓΓΑ.

Όπως έλεγαν στη Super League: "Πρωταρχικό μέλημα είναι η υγεία όλων των εμπλεκομένων. Το πρωτόκολλο είναι πολύ αναλυτικό και περιλαμβάνει όσους έχουν προσβάση στα παιχνίδια". Και συνεχίζουν λέγοντας: "Προχωράμε βήμα βήμα και με σοβαρότητα, πάντοτε σεβόμενοι σε απόλυτο βαθμό τις εισηγήσεις των αρμόδιων θεσμικών φορών".

Η έγκριση αναμένεται να έχει δοθεί μέχρι την Τετάρτη (27/5) και εν συνεχεία η Super League θα συνεδριάσει και πάλι, λογικά μέως τηλεδιάσκεψης, ώστε να αποφασίσει και αυτή ξανά για το πρόγραμμα των play-offs και παράλληλα να γίνει η κλήρωση των play-outs.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News