Χαράζουν την στρατηγική της επόμενης ημέρας στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Χαράζουν την στρατηγική της επόμενης ημέρας στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα είπαν Μελισσανίδης και Ίβιτς ενόψει της νέας σεζόν…

Mία πρώτη συζήτηση για την προγραμματισμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν έγινε χθες. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τα είπε με τον Ίλια Ίβιτς, για πράγματα που αφορούν στην ομάδα.

Θέματα πολλά και δύσκολα υπάρχουν μπροστά για την Ένωση, καθώς πέραν των συμβόλαιων που λήγουν και για τα οποία πρέπει να παρθούν αποφάσεις (περιπτώσεις Χουλτ, Τσιγκρίνσκι και Κλωναρίδης), «καίνε» ακόμα περισσότερο οι υποθέσεις των Σιμάνσκι, Βράνιες και Αραούχο.

Ασφαλώς θα πρέπει να συζητήθηκαν και τα μεταγραφικά ζητήματα, βάσει των υποδείξεων του προπονητή για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και των επαφών που έχει κάνει έως σήμερα ο Ίλια Ίβιτς με επίδοξους στόχους, όπως οι Μλαντένοβιτς και Τάνκοβιτς. Σαφώς κουβέντα θα έγινε και για ονόματα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Περισσότερα πράγματα είναι πολύ νωρίς να πούμε, καθώς διαρροές δεν έχουν υπάρξει και σίγουρα, πολλά από όσα συμφωνήθηκαν θα παραμείνουν κρυφά. Σημασία έχει όμως ότι η ΑΕΚ βάζει πλέον μπροστά προκειμένου να προχωρήσει το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News