Ο Μαρτίνς θέλει την παραμονή του Χασάν στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ο Μαρτίνς θέλει την παραμονή του Χασάν στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανανέωση της παρουσίας του Αιγύπτιου φορ επιθυμεί ο Πορτογάλος τεχνικός…

H είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς, πέρασε και τα ανάλογα μηνύματα. Ο Πορτογάλος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τον Ολυμπιακό, συνεχίζει και έτσι υπάρχει κάποιος που χαμογελά για τα καλά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο φορ να γνωρίζει πως ο Μαρτίνς τον ήθελε, τον θέλει και θα συνεχίσει να τον θέλει στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου.

Ο Χασάν ήρθε ως δανεικός από την Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι φυσικά και θα κοιτάξουν να εισπράξουν το ποσό της ρήτρας που μπήκε, όταν έδωσαν το "οκ" για να έρθει τον Ιανουάριο και πάλι στην Ελλάδα ο 27χρονος επιθετικός. Στα 2.500.000 ευρώ είναι η ρήτρα, ωστόσο ο Ολυμπιακός προφανώς και θα διαπραγματευτεί ανάλογα. Ειδικά τέτοια εποχή πλέον.

Για να μη συνεχίσει ο Χασάν στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να πάνε πολλά λάθος. Ο Μαρτίνς είναι θετικός, ξεκάθαρα θέλει να τον κρατήσει και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Να είναι μία από τις επιλογές του, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να εμπιστευθεί. Ο Χασάν από την πλευρά του, περίμενε πως και πως τα νέα από την ανανέωση συμβολαίου του Μαρτίνς. Με χαρά εισέπραξε τη συμφωνία, γιατί και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Γνωρίζεται καλά πλέον με τον Μαρτίνς, ξέρει ότι θα έχει το χρόνο του, όποιος και αν είναι ο πρώτος φορ. Ο Μαρτίνς άλλωστε θυμίζουμε πως του έδωσε χρόνο με το που ήρθε από την Μπράγκα, παρότι είχε αρκετό διάστημα να αγωνιστεί. Μέχρι τη διακοπή λόγω κορονοϊού άλλωστε, ο Χασάν έπαιξε σε οχτώ ματς και πέτυχε τέσσερα γκολ. Κάτι έχει αφήσει στη… μέση, αλλά πιστεύει πως όλα θα πάνε καλά το επόμενο διάστημα και έτσι θα συνεχίσει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Σίγουρα πάντως, θα ήθελε να περάσει ένα πιο… ήρεμο καλοκαίρι από το περσινό. Τότε που μέχρι τα τέλη Αυγούστου πίστευε πως θα μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Μπράγκα καθώς οι Πορτογάλοι αξίωναν 4.500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν κι ενώ εκτός του Ελ Αραμπί που μόλις είχε έρθει, πήγαινε περίφημα και ο Γκερέρο…

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News