Ο Μαρτίνς εξηγεί γιατί ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ο Μαρτίνς εξηγεί γιατί ανανέωσε με τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη στην Πορτογαλία παραχώρησε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων…

Η ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022 έγινε θέμα και στην Πορτογαλία. Μάλιστα, ο 49χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην "A BOLA", όπου αναφέρθηκε στους λόγους πίσω από την απόφασή του, ενώ μίλησε και για τη χρήση μάσκας λόγω του κορωνοϊού.

"Ανανέωσα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Ολα άρχισαν το 2018 κι η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο κάναμε ολοκληρωτικές αλλαγές στον Ολυμπιακό. Κάναμε τη μετάβαση στη νέα εποχή, όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος. Ομως το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Εχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Με σέβονται και με εκτιμούν. Είναι όλα τέλεια, οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω".

Για το αν συμφώνησε εύκολα με τον Ολυμπιακό: "Ναι. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Σε πέντε με δέκα λεπτά. Όλα είχαν τελειώσει από τον Απρίλιο κι απλά απέμενε να ξεκαθαρίσουμε μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου".

Για τις προπονήσεις κι αν γίνονται με χρήση μάσκας: "Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή. Είναι προφανές και δεδομένο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News