Περικοπές συμβολαίων: Η πρόταση των ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές

Ποδόσφαιρο
Περικοπές συμβολαίων: Η πρόταση των ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ψαλίδι» 25% στα συμβόλαια αν ολοκληρωθεί η σεζόν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι η προοπτική για περικοπές στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της Super League, μετά το «πάγωμα» της δράσης για ένα μεγάλο διάστημα.

Στην τελευταία τηλεδιάσκεψη τέθηκαν επί τάπητος τα δεδομένα και έγινε συγκεκριμένη πρόταση προς τον ΠΣΑΠ, η οποία θα μεταφερθεί στα μέλη του.

Αυτή περιλαμβάνει, μείωση 25% στις δόσεις συμβολαίου αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει πάλι και ολοκληρωθεί ή μείωση 33% στις δόσεις συμβολαίου αν το πρωτάθλημα διακοπεί οριστικά

Το working group που έχει συστήσει η Super League είχε κάνει εδώ και μέρες την προεργασία του σε ότι αφορά την πρόταση που θα κάνει η λίγκα προς τον ΠΣΑΠ. Στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. του συνεταιρισμού που έγινε την Πέμπτη, ενημερώθηκαν ΟΛΕΣ οι ΠΑΕ για την πρόταση αυτή, συμφώνησαν και εξουσιοδότησαν το working group να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών.

Στην συζήτηση συμμετείχαν, το Δ.Σ. του ΠΣΑΠ, τα μέλη του working group της λίγκας (Λυσάνδρου ως πρόεδρος και ως ΑΕΚ, Μάκης Γκαγκάτσης από ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Μπουτσικάρης από Παναθηναϊκό, Κάτια Κοξένογλου από Ατρόμητο, Γιάννης Οικονομάκης ως νομικός σύμβουλος της λίγκας και Νίκος Μπάρτζης ως νομικός σύμβουλος ΕΠΟ). Ο Αλέξης Κούγιας είχε παραιτηθεί από το working group.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News