Το διάγγελμα Μητσοτάκη μετέθεσε τις εξελίξεις στην Super League

Ποδόσφαιρο
Το διάγγελμα Μητσοτάκη μετέθεσε τις εξελίξεις στην Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tελικά μετατέθηκε για την Τετάρτη (από Τρίτη) η κρίσιμη συνεδρίαση της διοργανώτριας Αρχής

H απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει σε διάγγελμα το απόγευμα της Τρίτης (28/4) στις 18.00 οδήγησε τους ιθύνοντες της Super League να μεταθέσουν για την Τετάρτη (29/4) την τηλεδιάσκεψη στην οποία θα συζητήσουν το μέλλον της φετινής σεζόν.

«Ανακοινώνεται ότι Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 11:00» τονίζει η ανακοίνωση του συνεταιρισμού. Οι άνθρωποι της Λίγκας θέλουν να ξεκινήσουν τις τελικές τους συζητήσεις αφού πρώτα θα έχουν ακούσει τον πρωθυπουργό, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Μέχρι στιγμής, στα «working group» που έχουν γίνει έχουν συζητηθεί και θέματα που αφορούν τις μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποια συμφωνία καθώς υπάρχουν αρκετές ενστάσεις και πολλές διαφορετικές απόψεις.

Η μετάθεση του Δ.Σ. της Super League... παρέσυρε και την αντίστοιχη διαδικασία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης στις 5 μ.μ. και όχι το πρωί, όπως αρχικά είχε οριστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News