Τσιλιανίδης: «Η επιστροφή θα είναι το μήνυμα δύναμης»

Ποδόσφαιρο
Τσιλιανίδης: «Η επιστροφή θα είναι το μήνυμα δύναμης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ μίλησε για την απουσία δράσης και πως βιώνει την κατάσταση

Η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ο πλανήτης λόγω του κορωνοϊού, έχει αντίκτυπο φυσικά και στον αθλητισμό, με ολοκληρωτική έλλειψη δράσης.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί και πως το βιώνουν οι ποδοσφαιριστές.

Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ τόνισε ότι η επιστροφή στη δράση θα είναι το «μήνυμα» ότι βγήκαμε πιο δυνατοί από αυτό, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στους στόχους του.

Αρχικά τόνισε για την κατάσταση που επικρατεί: «Παράξενη είναι η κατάσταση, πρωτόγνωρη, το αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία, προπονήσεις, βόλτα με το σκύλο και μένουμε σπίτι. Ζω για το ποδόσφαιρο, μου έχει λείψει πολύ. Λόγω των μέτρων δεν μπορώ να ακουμπήσω και μπάλα στο γήπεδο και μου λείπει η ρουτίνα η ποδοσφαιρική. Μας ενοχλούσαν πράγματα ασήμαντα, που τώρα μου λείπουν. Αποδυτήρια, πλάκες οι συμπαίκτες».

Για την Εθνική ομάδα και πιθανή πρόσκληση: «Θέλω να εκπληρώσω το όνειρό μου, ήλπιζα φέτος, αλλά καταστράφηκε όλος ο πλανήτης. Μακάρι να το καταφέρω».

Για την επιστροφή: Θα είναι δύσκολη η επιστροφή. Είναι δύσκολο να διακόπτεις και να πρέπει να ξαναβρείς ρυθμό. Χρειάζεται προετοιμασία για να επανέλθουμε».

Για την εθελοντική αιμοδοσία που συμμετείχε: «Δεν το κάνω συχνά γιατί δεν μπορείς να δίνεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά τώρα άρπαξα την ευκαιρία και με κάνει χαρούμενο. Θα πρέπει όλοι να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία»

Για τα πλέι οφ: «Έχω ανυπομονησία να ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας, θα προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι καταφέραμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό. Είμαστε δυνατοί και τα καταφέραμε. Θα μας βρει με ηρεμία και όρεξη για δουλειά όπως το είχαμε αφήσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News