Super League 1: Παράταση αναστολής έως 24 Απριλίου, πιθανή η διακοπή

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Παράταση αναστολής έως 24 Απριλίου, πιθανή η διακοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα πλέον είναι ανοιχτά για το μέλλον του πρωταθλήματος

Μετά από μία τηλεδιάσκεψη που άρχισε λίγο μετά τις 16.00 και κράτησε περίπου δύο ώρες, συμφωνήθηκε από τις ομάδες της Super League 1 η παράταση αναστολής του πρωταθλήματος έως τις 24 Απριλίου.

Όσον αφορά το Working Group με τους 4 μεγάλους και εκπροσώπους ομάδων όπως οι Ατρόμητος και ΑΕΛ θα συνεδριάσουν το αργότερο μέχρι τότε. Ίσως και νωρίτερα όμως. Να τονιστεί πως το Working Group ήταν μία πρόταση του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει: 

"Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24/4/2020".

Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης”.

Έτσι μέχρι τις 24 Απριλίου είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει δράση στο πρωτάθλημα, χωρίς επίσης να ληφθεί οριστική απόφαση για το μέλλον. Ωστόσο είναι πολύ πιθανή η οριστική διακοπή, κάτι που έθεσε στο τραπέζι ο Παναθηναϊκός δια του Γιάννη Αλαφούζου και συντάχθηκαν αρκετές ΠΑΕ σε αυτή την πρόταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News