Επική ανακοίνωση Ξάνθης για το… σπίτι του Κούγια

Ποδόσφαιρο
Επική ανακοίνωση Ξάνθης για το… σπίτι του Κούγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ακριτική ομάδα στέλνει επίσης έμμεσο μήνυμα για αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου

Επική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης στην οποία προαναγγέλλει εκδήλωση και...κλήρωση για το που θα καταλήξει το σπίτι του Αλέξη Κούγια, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου.

Με μια ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ξάνθης σχολιάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και προαναγγέλλει κλήρωση για το που θα καταλήξει το σπίτι του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ.

Μάλιστα η ακριτική ομάδα μέσω της ανακοίνωσης της στέλνει έμμεσο μήνυμα για αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ξάνθης:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ο μεταφραστής της Λάρισας, έτσι όπως έχει δηλωθεί σε Φύλλο Αγώνα, το βράδυ του Σαββάτου (29/2) στην ΕΡΑ Σπορ είπε επί λέξη: “Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο.”

Σήμερα, 5 Μαρτίου του 2020 και ώρα 18:00, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ θα διοργανώσει εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ – εκτός του προπονητή και των βοηθών του – και θα γίνει κλήρωση μεταξύ αυτών, προκειμένου να δούμε σε ποιον θα πάει το σπίτι του μεταφραστή της Λάρισας, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σε live streaming.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News