Γιάννης Σαμαράς: Επιστρέφει με γεμάτη ατζέντα για το σχεδιασμό του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Γιάννης Σαμαράς: Επιστρέφει με γεμάτη ατζέντα για το σχεδιασμό του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από ταξίδι σε τέσσερις χώρες της Ευρώπης

Ο ΟΦΗ της επόμενης σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει να «χτίζεται», αρκετές εβδομάδες πριν «κλειδώσει» η παρουσία της ομάδας στα πλέι-οφ.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς εδώ και τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο εξωτερικό και επιστρέφει πιθανότατα την Παρασκευή, με γεμάτη ατζέντα για το σχεδιασμό.

Η ευρωπαϊκή προοπτική δημιουργεί νέες απαιτήσεις, όμως αυτό είναι το μοτίβο, που ούτως ή άλλως είχαν αποφασίσει να κινηθούν στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Σαμαράς έθεσε υψηλά στάνταρ και οι συνεργάτες του κινούνται με συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο ο δείκτης ποιότητας.

Το ταξίδι που προαναφέραμε είχε τεράστιο μεταγραφικό ενδιαφέρον, αφού παρακολούθησε από κοντά αρκετούς «στόχους». Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία αποτέλεσαν τους «σταθμούς», αυτή της σημαντικής διαδρομής στην Ευρώπη, όπου ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Κρητικών «τσέκαρε» και αθλητικά κέντρα. Επίσης, είχε συζητήσεις και για φιλικούς αγώνες, καθώς η επικείμενη συμμετοχή στα προκριματικά του Europa League, δημιουργεί νέα δεδομένα για το χρονοδιάγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά (με εξαίρεση την Αγγλία), ήταν και ο και ο σκάουτερ του ΟΦΗ, Αλέξης Αλεξούδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News