default-image

Super League 1: «Παίζει» αναβολή ή κεκλεισμένων λόγω κορωνοϊού!

Ποδόσφαιρο
Super League 1: «Παίζει» αναβολή ή κεκλεισμένων λόγω κορωνοϊού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, είναι πιθανό ο κορωνοϊός να έχει συνέπειες και στο ελληνικό πρωτάθλημα

Άπαντες βρίσκονται επί ποδός για τον κορωνοϊό, με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να ανακοινώνει την ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνέπειες και στο ελληνικό πρωτάθλημα

Στο υφυπουργείο αθλητισμού υπάρχουν σκέψεις είτε για να γίνουν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, είτε ακόμα και για αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων, ώστε να μπει... φρένο στην εξάπλωση της πανδημίας.

Σε πρώτη φάση πάντως οι ομάδες δεν είναι θετικές σε αυτό το ενδεχόμενο. Δεδομένα βέβαια υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών, αλλά οι ΠΑΕ θεωρούν ότι δεν υπάρχει τόσο σοβαρός κίνδυνος για να παρθούν τέτοιου είδους δραστικά μέτρα από την κυβέρνηση.

Βεβαίως εφόσον υπήρχε μία τέτοια απόφαση, ενδεχομένως να είχε συνέπειες και για τα ματς Κυπέλλου που ακολουθούν μετά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Να σημειώσουμε δε, πως την προσεχή Τρίτη (3/3) υπάρχει και το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τη Euroleague στο ΣΕΦ, ήτοι σε κλειστό γήπεδο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στο ενδεχόμενο που η κυβέρνηση έπαιρνε μία τέτοια απόφαση.

Σημειώνεται πάντως ότι και στην Ιταλία, όπου υπάρχει μεγάλη έξαρση του κορωνοϊού, αναβλήθηκαν αρκετοί αγώνες της Serie A το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αξιοσημείωτο δε ότι το αποψινό Ίντερ-Λουντογκόρετς που αφορά διαφορετική διοργάνωση, το Europa League, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω του ιού, ενώ δεν θα επιτρέπεται ούτε η παρουσία δημοσιογράφων στο γήπεδο.

Πηγή: www.sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News