Η βαθμολογία της Super League 1 - Τα σενάρια για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η βαθμολογία της Super League 1 - Τα σενάρια για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 25η και προτελευταία αγωνιστική έκλεισε με την νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι κορυφής

Ο Ολυμπιακός με το 0-1 στην Τούμπα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Super League 1 φιγουράρει πρώτος στην βαθμολογία στο +5 και έτσι θα μπει ως πρώτος και στα Play Off που θα ακολουθήσουν για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Σε αυτά θα μετέχουν ακόμα ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης που "κλείδωσε" σήμερα την παρουσία του στην εξάδα και μένει η 6η θέση, στην οποία φαβορί είναι ο ΟΦΗ, ενώ ελπίδες έχουν ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος και η Ξάνθη, με τις ομάδες από την 10η θέση και κάτω (Λαμία, ΑΕΛ,Βόλος, Παναιτωλικός, Πανιώνιος) να είναι εκτός διεκδίκησης των Play Off και θα είναι οριστικά στα Play Out.

Αναφορικά με τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, ο ΟΦΗ υποδέχεται την Λαμία και με νίκη θα είναι 100% στα Play Off. Αν δεν νικήσει, θέλει επίσης να μην πάρει το "διπλό" στην Λάρισα ο Αστέρας Τρίπολης που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω ενώ μαθηματικές ελπίδες έχουν ο Ατρόμητος (παίζει εκτός με τον Άρη) και η Ξάνθη (φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ). 

Να τονίσουμε ότι ο ΟΦΗ δεν ευνοείται σε σενάριο ισοβαθμίας με τον Αστέρα Τρίπολης στους 31 βαθμούς (ήττα από Λαμία και ισοπαλία Αστέρα με ΑΕΛ), καθώς στα μεταξύ τους ματς υπάρχει ισορροπία (από μία νίκη με 3-1 ο ΟΦΗ και 2-0 ο Αστέρας), ωστόσο η ομάδα της Τρίπολης υπερτερεί στην συνολική διαφορά των γκολ με -1 ενώ ο ΟΦΗ έχει -3.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ολυμπιακός             63          

2.ΠΑΟΚ                        58          

3.ΑΕΚ                            50          

4.Παναθηναϊκός          41

5.Άρης                           34          

6.ΟΦΗ                           31          

7.Αστέρας Τρίπολης   30

8.Ατρόμητος                29          

9.Ξάνθη                        29          

10.Λαμία                       27          

11.Λάρισα                     27          

12.Βόλος                       27          

13.Παναιτωλικός         17

14.Πανιώνιος               10          

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News