Λαμία-Άρης 2-2: Εκτός εξάδας οριστικά η Λαμία

Ποδόσφαιρο
Λαμία-Άρης 2-2: Εκτός εξάδας οριστικά η Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση με τον ΟΦΗ να είναι πλέον σούπερ φαβορί για τα Play Off

Mετά την ισοπαλία νωρίτερα στην Τρίπολη μεταξύ Αστέρα και Παναθηναϊκού, και το δεύτερο αποψινό παιχνίδι της Super League 1 (25η αγωνιστική), αυτό μεταξύ Λαμίας και Άρη έληξε ισόπαλο 2-2.

Η Λαμία με 27 βαθμούς και ένα παιχνίδι ακόμα, μένει οριστικά εκτός εξάδας και θα αγωνιστεί στα Play Out. O Άρης ουσιαστικά με αυτό το βαθμό κλείδωσε ουσιαστικά την θέση του στα Play Off αφού για να μείνει εκτός εξάδας θα πρέπει να μην κερδίσει στο φινάλε τον Ατρόμητο και παράλληλα τόσο ο ΟΦΗ όσο και η Ξάνθη να κάνουν δύο νίκες.

Με αυτά τα δεδομένα και ο ΟΦΗ είναι πλέον σούπερ φαβορί για τα Play Off, ανεξάρτητα του τι θα κάνει αύριο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, καθώς στο φινάλε θα υποδέχεται στο Ηράκλειο την αδιάφορη για την εξάδα Λαμία ενώ η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι της Φθιώτιδας, η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Χρήστο Αραβίδη, ενώ ο ίδιος λίγο μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου διεύρυνε το προβάδισμα σε 2-0.

Ο Άρης, ωστόσο, κατάφερε να βρει πολύ γρήγορα το δρόμο για την ισοφάριση. Οι κίτρινοι μείωσαν αρχικά σε 2-1 με την γκολάρα του Λάρσον στο 52ο λεπτό και έφθασαν στο 2-2 με τον Ιντέγε μέσα σε τρία λεπτά. Ο Νιγηριανός μετά από ασίστ του Μπρούνο Γκάμα πρόλαβε τον Θεοδωρόπουλο και ισοφάρισε στο 55ο.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Νιασέ, Καραμάνος (79’ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (85’ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς (64’ Σάλιακας), Αραβίδης

Άρης: Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ροζ, Βέλεθ, Ματίγια, Σάσα, Φετφατζίδης (79’ Μαντσίνι), Γκάμα (90+1’ Μαρτίνες), Ιντέγε, Λάρσον (89’ Ντουρμισάι)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News