Super League 1: Ισοπαλία... δώρο για τον ΟΦΗ στην Τρίπολη!

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Ισοπαλία... δώρο για τον ΟΦΗ στην Τρίπολη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αστέρας έφερε 1-1 με τον Παναθηναϊκό και μένει πίσω από τον ΟΦΗ στη μάχη για την είσοδο στα Play Off

Aστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός έφεραν ισοπαλία 1-1 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και αυτό το αποτέλεσμα ευνοεί τον ΟΦΗ στη μάχη για την είσοδο στα Play Off. Ο ΟΦΗ παρέμεινε πάνω από τον Αστέρα, έχοντας 31 βαθμούς ενώ οι Αρκάδες με τον ένα που πήραν σήμερα πήγαν στους 30. 

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 41 βαθμούς αλλά απέτυχε να κάνει το 2Χ2 και ταυτόχρονα να ξεφύγει περαιτέρω από τον πέμπτο της βαθμολογίας Άρη.

Τα γκολ μπήκαν στην επανάληψη. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Νατζ από τον Τασουλή στο 47’ (και υπέδειξε ο διαιτητής μέσω VAR). Εκτέλεσε εύστοχα ο Μακέντα στο 51’ (0-1) με τη… δεύτερη αφού στην πρώτη ο Παπαδόπουλος είχε βγει πιο γρήγορα από την εστία του.

Στη συνέχεια ο Αστέρας ανέβασε τις γραμμές του και πήρε περισσότερα ρίσκα, ενώ στο 65’ ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας ανόητης αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Ζαχίντ.

Στο 85’ κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με τον Χαουρέγκι (1-1) και το ματς έγινε ροκ στις καθυστερήσεις, με τον Περέα να αστοχεί πλασάροντας άουτ σε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο στο 91’.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής (78’ Σίτο), Μουνάφο, Ιγκλέσιας (19’ Βαλιέντε), Ντέλετιτς, Κρέσπι (61’ Λ. Φερνάντεθ), Μ. Φερνάντεθ, Χαουρέγκι.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (60’ Αλεξανδρόπουλος), Κουρμπέλης, Ανουάρ, Νάγκι, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (63’ Μπουζούκης), Μακέντα (76’ Περέα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News