Παπαπαναγής: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα»

Ποδόσφαιρο
Παπαπαναγής: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ

Στόχος του ΟΦΗ είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο ματς με την ΑΕΚ και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό τόνισε ο Περικλής Παπαπαναγής στις δηλώσεις του για τον κυριακάτικο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών, υπογράμμισε η ομάδα του Ηρακλείου έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα κόντρα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά τόνισε για το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα γίνει χωρίς φιλάθλους: «Το ποδόσφαιρο και όλα οι αθλητικές συναντήσεις, για να είναι όπως πρέπει, ο κόσμος πρέπει να είναι παρών. Δυστυχώς αυτό το παιχνίδι, επειδή η ΑΕΚ έχει την τιμωρία, θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους. Αλλάζει λίγο, χάνεται η ομορφιά του αθλήματος, χωρίς την παρουσία του κόσμου. Αυτό δε θα μας επηρεάσει τόσο, γιατί είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, όπου για ένα ακόμη παιχνίδι είναι η καλή απόδοση και η συγκομιδή βαθμών».

Για τις επιλογές που υπάρχουν στο ρόστερ του ΟΦΗ ανέφερε: «Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή έχει 30 παίκτες, που απαρτίζουν το δυναμικό του. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είμαστε οι περισσότεροι, εκτός των Σακόρ και Φερέιρα. Αυτό δημιουργεί ένα ευχάριστο… πονοκέφαλο, όπως είναι το κλισέ για όλους τους προπονητές. Από την άλλη και στα παιχνίδια που μας έλειπαν κάποια παιδιά, ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα με βάθος. Οποιοδήποτε καλείται να καλύψει κενά, ανταποκρίνεται υπέρ του δέοντος».

Ειδικότερα, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ επισήμανε: «Η ΑΕΚ συμπεριλαμβάνεται στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, οπότε το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζεται αρκετά συμπαγής και δυσκολοκατάβλητη. Αυτό μας δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο, στο να διασπάσουμε αυτή την άμυνα. Όπως επαναλαμβάνουμε πολύ συχνά, αυτό που μας αφορά κυρίως είναι η βελτίωση της δικής μας απόδοσης. Μέσα από αυτή, ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι με όλες τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, αξιοπρεπής και να πάρει αποτελέσματα. Ο μοναδικός μας στόχος και σ’ αυτό το παιχνίδι, είναι να επικεντρωθούμε στη δική μας απόδοση και μέσω αυτής, αυξάνουμε τις πιθανότητες να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο προσεχές ματς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News