Ομάδες υποδομής: Μία ισοπαλία και δύο ήττες ο απολογισμός για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ομάδες υποδομής: Μία ισοπαλία και δύο ήττες ο απολογισμός για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιχνίδια για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League

Φουλ δράση σήμερα για τις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ, που μετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League, με απολογισμό μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η ομάδα Κ19 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Ατσαλένιου, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Μανόλη Πατεμτζή μπήκαν δυνατά στο ματς και δημιούργησαν αξιόλογες ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ζούνη στο 24’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση και αρχικά είχαν δοκάρι με τον Κουράκη στο 60’. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 64’ με ωραίο σουτ του Παπιομίτογλου, ενώ στο 85’ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με δεύτερο δοκάρι στο σουτ του Νοικοκυράκη.

Κ19 ΟΦΗ (Μανόλης Πατεμτζής): Σηφάκης, Δολαψάκης, Γαιτάνης (50’ Παπαδάκης), Σμπώκος, Αυγουστάκης, Ψαρράς (81’ Σαβουϊδάκης), Καλαϊτζάκης (81’ Μπέκου), Μαρινάκης, Κουράκης, Σταυρακάκης (46’ Νοικοκυράκης), Παπιομήτογλου (81’ Μπέρκης).

Η ομάδα Κ17 από την άλλη, γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για την 20η… στροφή του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32’ με τον Κωστέα, ενώ στο 81’ ο Χριστόπουλος σημείωσε το 2-0. Για τον ΟΦΗ σκόραρε ο Μπερικάκης στο 88’ με απευθείας φάουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Κ17 ΟΦΗ (Βασίλης Παπαδάκης): Χωραϊτης, Αμανάκης (75’ Σπυριδάκης), Γεωργαλής (75’ Χατζηπαράσχος), Γωνιωτάκης, Βιτώρος, Καφούσης, Φωτιάδης, Λέλεκας (75’ Μπέης), Θεοδοσουλάκης (65’ Σωμαράκης), Κορνηλάκης (65’ Αποστολάκης), Μπερικάκης.

Τέλος, η ομάδα Κ15 έχασε με σκορ 5-0 από τον Ατρόμητο εκτός έδρας για την 15η αγωνιστική. Οι Τσαγγάρης (25’ και 37’), Αμπαρτζίδης (65’), Αραπίτσας (75’) και Πιζάνιας (77’), πέτυχαν τα γκολ των νικητών.

Κ15 ΟΦΗ (Μανόλης Δερμιτζάκης): Χαλκιαδάκης, Γωνιανάκης, Σημαντηράκης, Σαλούστρος (60’ Κώτης), Χότζα, Φαϊτάκης, Φανουράκης (55’ Τζεβαμπίνας), Ζαχαριουδάκης, Μακράκης, Κλάδος, Μάρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News