Εδραιώθηκε στην 5αδα: Ο Άρης επικράτησε εύκολα 2-0 του Πανιωνίου

Ποδόσφαιρο
Εδραιώθηκε στην 5αδα: Ο Άρης επικράτησε εύκολα 2-0 του Πανιωνίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκάμα και Φετφατζίδης σκόραραν για τους νικητές

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, ο Άρης επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου για την 22η αγωνιστική και εδραιώνεται στην πρώτη 5αδα.

Μπρούνο Γκάμα και Φετφατζίδης πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Άρης προσπάθησε από το ξεκίνημα του ματς να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα και να δημιουργήσει ρήγματα, με αποτέλεσμα να έχει ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο πρώτο 15 λέπτο, μετρώντας τέσσερις καλές στιγμές για να φτάσει στο γκολ.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους που είχαν την κατοχή με συνεχόμενες τελικές και εν τέλει κατάφεραν να φτάσουν στο 1-0 στο 31’. Αυτό ήρθε μετά από προσπάθεια του Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος δεν πτοήθηκε από την μακρινή απόσταση και με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση, έβαλε μπροστά την ομάδα του, φτάνοντας παράλληλα στα οκτώ γκολ μέσα στη σεζόν.

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!

Η απάντηση του Πανιωνίου ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Εμμανουηλίδης βγήκε πλάγιο τετ-α-τετ με τον Κουέστα, ωστόσο ο τελευταίος κατάφερε να τον κερδίσει.

Η πίεση του Άρη συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους και μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ρόουζ στην πλάτη της άμυνας του Πανιώνιου, ο Φετφατζίδης κατάφερε να περάσει τον Μαλέρμπ και να γράψει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για να φτάσει στο 3-0, με τον Μαλέρμπ να σταματάει αρκετές εξ αυτών.

Πάντως, στο 52’ μετά από υπέροχο 1-2 των Ρόουζ – Φετφατζίδη, ο Άρης ευτύχησε να σκοράρει, ωστόσο μετά από εξέταση του VAR δόθηκε οφσάιντ.

Ακολούθως, ο Μίχαελ Ένινγκ προχώρησε σε αλλαγές, με τον Άρη να κάνει διαχείριση δυνάμεων ενόψει και του αρκετά δύσκολου αγώνα του Κυπέλλου την προσεχή Πέμπτη, απέναντι στον Ατρόμητο.

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Σούντγκρεν, Σόουζα, Βέλεθ, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Φετφατζίδης, Ντιγκινί (74’ Ντουρμισάι), Γκάμα (84’ Μαρτίνες), Λάρσον (74’ Μαντσίνι).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπε, Ευαγγέλου (75’ Δούμτσιος), Ντομίνγκες, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (54’ Καμαρά), Οικονομίδης, Κόρμπος, Κιάκος (59’ Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης, Ρέντζας, Αραμπούλι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News