Σίμος: «Με αυτά που συμβαίνουν, χάνουμε το νόημα του ποδοσφαίρου»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Με αυτά που συμβαίνουν, χάνουμε το νόημα του ποδοσφαίρου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για το ματς με τη Λάρισα και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δε συμβαδίζει με όσα πρεσβεύει ο ΟΦΗ για το άθλημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου έχουν μια διαφορετική φιλοσοφία και ο Γιώργος Σίμος δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

«Έχουμε χάσει το νόημα του ποδοσφαίρου», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε ακόμη στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Αρχικά τοποθετήθηκε για το ματς του Σαββάτου: «Επιστρέφουμε σπίτι μας με αντίπαλο την Λάρισα, με στόχο να συνεχίσουμε την απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών. Να τη βελτιώσουμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές πρόσθεσε: «Οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια και η απόδοση μας είναι σε υψηλά επίπεδα, ακόμη και σε παιχνίδια που δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, όπως το ματς με το Βόλο στην έδρα μας. Θέλουμε να κρατήσουμε και να αυξήσουμε αυτή την απόδοση, ώστε μέσα από αυτή να φτάσουμε κοντά σ’ αυτά που ζητάμε σαν ομάδα».

Κλείνοντας, με μια σημαντική αναφορά έδωσε το… στίγμα για πως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο στη χώρα μας: «Γνωρίζεται ότι η ομάδα μας μένει τελείως έξω από αυτά. Είναι τελείως αμέτοχη. Ποτέ δεν το κάναμε και δε θα το κάνουμε, δε θα ασχοληθούμε με ανακοινώσεις, διαιτησίες και όλα αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας. Δεν βοηθάμε έτσι το προϊόν. Για μας το προϊόν είναι προτεραιότητα. Έχω ξαναπεί, ότι αν έχουμε σε ένα σημείο να υπάρχει λεκτική και σωματική βία στο ποδόσφαιρο μας, νομίζω έχουμε χάσει το νόημα του ποδοσφαίρου. Θα πρέπει να καθίσουμε να σκεφτούμε τι είναι το ποδόσφαιρο, γιατί ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και τι πρεσβεύει. Για αυτό καλώ τους φιλάθλους μας άλλη μια φορά, να έρθουν στο γήπεδο, να δείξουμε τον πολιτισμό μας, να δείξουμε τι πρεσβεύουμε για το ποδόσφαιρο. Να ασχοληθούμε μόνο με την ομάδα μας, με κανένα άλλο, να ενθαρρύνουμε τους ποδοσφαιριστές και να τους… σπρώξουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News