Super League 1: Θεσμική συνάντηση στελεχών παρουσία Κωφίδη

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Θεσμική συνάντηση στελεχών παρουσία Κωφίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε συζήτηση για προγραμματισμό και αγωνιστικά θέματα για όλα τα πρωταθλήματα (επαγγελματικό και υποδομών)

Βάρος στα πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών και στα νέα ταλέντα ρίχνει η Super League1

Γι’ αυτό πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Super League θεσμική συνάντηση στελεχών της Super League1 και τεχνικών διευθυντών, γενικών αρχηγών και υπευθύνων ακαδημιών των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα πρωταθλήματά της, με την ΠΑΕ ΟΦΗ να εκπροσωπείται από τον κ. Σάββα Κωφίδη.

Στόχος είναι η βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων (επαγγελματικό και υποδομών Κ19, Κ17 και Κ15) και επί τάπητος τέθηκαν ιδιαίτερα σοβαρά ζητήματα.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής η θεσμική συνάντηση στελεχών της Super League και τεχνικών διευθυντών, γενικών αρχηγών και υπευθύνων ακαδημιών των ΠΑΕ που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της Super League.

Στο πλαίσιο της θεσμικής συνάντησης, η οποία πραγματοποιείται με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής όλων των Πρωταθλημάτων της Super League (επαγγελματικό και υποδομών Κ19, Κ17 και Κ15), αναπτύχθηκαν αρκετά θέματα, για τα οποία οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ που παρευρέθηκαν, κατέθεσαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και τα ακόλουθα:

Ετήσιο Πρόγραμμα Αγώνων, Δομή Πρωταθλήματος - Αγώνες Playoffs & Playout, Θέματα Αγωνιστικών Χώρων, Technical Filming & Tactical Analysis, Θέματα Διοργάνωσης Αγώνων, Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής Αγώνων, Θέματα Β’ Ομάδων – Συσχέτιση Πρωταθλημάτων Υποδομής με πρώτες ομάδες, Θέματα Πρωταθλημάτων Υποδομής (Ετήσιο Πρόγραμμα Αγώνων Αγωνιστικής Περιόδου 2019-20, Διοργάνωση Κυπέλλου Κ19 Αγωνιστικής Περιόδου 2019-20, Διοργάνωση Τελικών Φάσεων Αγωνιστικής Περιόδου 2019-20 Δομή Πρωταθλημάτων Αγωνιστικής Περιόδου 2020-21).

Στόχος της Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, είναι να υπάρχει συνεχής και συστηματικός διάλογος, ώστε να βρίσκονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις, με γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, από τα τμήματα υποδομών, μέχρι και το επαγγελματικό Πρωτάθλημα Super League».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News