Super League1: Mάχες σε Τρίπολη, Λαμία και «Βικελίδης»

Ποδόσφαιρο
Super League1: Mάχες σε Τρίπολη, Λαμία και «Βικελίδης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική με τα παιχνίδια Αστέρας-Πανιώνιος, Λαμία-ΠΑΟΚ και Άρης-Ξάνθη

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα η 20η αγωνιστική της Super League 1. Η αυλαία ανοίγει στις 17:15 στην Τρίπολη, εκεί όπου ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας Πανιώνιο.

Το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς θέλει το τρίποντο, προκειμένου να μπορέσει να κυνηγήσει την 5η θέση και τα πλέι οφ, σ΄αντίθεση με την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου για την οποία κάθε παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού.

Στις 19:00 η Λαμία υποδέχεται στην έδρα της τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα,η οποία βρίσκεται στο κυνήγι του Ολυμπιακού στοχεύει στην έβδομη της νίκη μακριά από την Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» θέλουν κι αυτοί το τρίποντο, προκειμένου να σκαρφαλώσουν στην 5η θέση εκεί όπου βρίσκεται ο ΟΦΗ

Μισή ώρα αργότερα στο «Κλέανθης Βικελίδης» ο Άρης υποδέχεται την Ξάνθη. Οι «κίτρινοι» οι οποίοι στοχεύουν στην επιστροφή τους στις νίκες και παράλληλα στην διατήρηση τους στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα της από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος (NovaSports3)

19:00 Λαμία-ΠΑΟΚ (ERTSports)

19:30 Άρης-Ξάνθη (NovaSports1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News