Super League 1: Σε τρομερή κατάσταση ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Σε τρομερή κατάσταση ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν με 3-0 το εμπόδιο του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ

Σε σπουδαία φόρμα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, κερδίζοντας με 3-0 τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 1.

Το «τριφύλλι» ήταν σαφώς καλύτερο, ευτύχησε να ξεκινήσει με… γκολ από τα αποδυτήρια και την φωτοβολίδα του Κουρμπέλη, που σκόραρε στο 4’ για πρώτη φορά φέτος. Ενώ ο Σένκεφελντ μετουσίωσε σε γκολ την «συστημένη» εκτέλεση φάουλ του Ζαχίντ, ανοίγοντας κι αυτός λογαριασμό στο 66’. Για να έρθει ο Περέα που είχε μπει αλλαγή οκτώ λεπτά νωρίτερα και με προβολή να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα από το 76ο λεπτό!

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και το ότι έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 32’, λόγω της αποβολής του Κιβρακίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Φάση που προέκυψε από την εξέταση VAR του διαιτητή Κουμπαράκη, αλλά είναι μάλλον αυστηρή. Όπως φαίνεται να ισχύει και με την περίπτωση του ακυρωθέντος γκολ του Μακέντα με «τακουνάκι», ξανά με τη χρήση της τεχνολογίας, για φάουλ του Ινσούα στο ξεκίνημα της φάσης του 27ου λεπτού πάνω στον Χαρίση…

Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός είναι μόνος τέταρτος, έχοντας 31 βαθμούς και ματς περισσότερο, με τον Ατρόμητο να μένει στους 26 πόντους και την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Ανουάρ (46’ Νάγκι), Ζαχίντ (68’ Περέα), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (70’ Κολοβός).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Καχίλα, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (46’ Μπουσούλατζιτς), Μανούσος (73’ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (42’ Γκάλο), Ενσικουλού, Βέλλιος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ολυμπιακός   50

2.ΠΑΟΚ 46

3.ΑΕΚ    37

4.Παναθηναϊκός              31

5.ΟΦΗ  26

6.Άρης  26

7.Ατρόμητος      26

8.Ξάνθη               26

9.Λάρισα             24

10.Λαμία             23

11.Βόλος ΝΠΣ    22

12.Αστέρας Τρίπολης     18

13.Παναιτωλικός             10

14.Πανιώνιος     6

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News