Super League 1: Άνετο πέρασμα για την ΑΕΚ από τον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Άνετο πέρασμα για την ΑΕΚ από τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τον Καρέρα στον πάγκο η Ένωση

Την νίκη με 1-3 πήρε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον Βόλο η ΑΕΚ, συνεχίζοντας να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τον Καρέρα στον πάγκο

Με τον Οικονόμου να δίνει προβάδισμα (9’), τον ασταμάτητο Αλμπάνη να καθαρίζει πρόωρα το παιχνίδι (25’) και τον Κλωναρίδη να σφραγίζει το σκορ (52’), οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν το διπλό και πάνε με φόρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το γκολ της τιμής για τον Βόλο το έβαλε ο Γκουαροτσένα με κοντινή κεφαλιά λίγο πριν το τέλος.

Εξαιρετικό ντεμπούτο από τον Σιμάνσκι, που αγωνίστηκε 79 λεπτά και δεν έδειξε απλώς να έχει προσαρμοστεί, αλλά και ικανός να γίνει ο χαφ-σημείο αναφοράς που τόσο λείπει από την ΑΕΚ.

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμούρο (26’ λ.τ. Οικονόμου), Δημόπουλος, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσοκάνης, Ζοάο (46’ Τόρες), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα

AEK (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Βράνιες (80’ Βασιλαντωνόπουλος), Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Σιμάνσκι (79’ Μπότος), Αλμπάνης, Κλωναρίδης (61’ Ντέλετιτς)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News