ΑΕΚ-Λάρισα 3-0: Νίκη με γκολ...από Πορτογαλία

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ-Λάρισα 3-0: Νίκη με γκολ...από Πορτογαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τακουνάκι Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες σκόραραν για την Ένωση...

Mε σκόρερ τους τρεις Πορτογάλους της, Σιμόες, Ολιβέιρα και Λόπες και τον Μάνταλο να μοιράζει δύο ασίστ, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 της Λάρισας στο ΟΑΚΑ...

Φουλ ουσιαστικοί οι γηπεδούχοι που είχαν κακό πρόσωπο και λιγοστές ευκαιρίες τις οποίες και εκμεταλλεύτηκαν, φτάνοντας στη νίκη. Καλή τακτικά η ΑΕΛ αλλά τελείως ακίνδυνη μεσοεπιθετικά. Στους 34 βαθμούς ανέβηκε η ΑΕΚ, στους 23 παραμένει η Λάρισα ενόψει της ερχόμενης εμβόλιμης αγωνιστικής στα μέσα της εβδομάδας.

Στο δεύτερο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου η άμυνα της Λάρισας αδράνισε για πρώτη φορά μετά το γύρισμα του Ολιβέιρα και ο Σιμόες που πετάχτηκε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, σκόραρε με υπέροχο τακουνάκι στην κίνηση για το 1-0.

Όπως τελείωσε το πρώτο, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Με γκολ! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, απείλησαν με τον Μάνταλο δευτερόελπτα μετά τη σέντρα και στο 50ο λεπτό βρήκαν για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μάνταλος έσπασε στον Ολιβέιρα, ο οποίος υποδέχτηκε την μπάλα και με ωραίο διαγώνιο σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κρίστινσον για το 2-0. Τα πράγματα είχαν γίνει, πλέον, πιο απλά για την ΑΕΚ και πιο δύσκολα για την άκρως ακίνδυνη ΑΕΛ. Και απλοποιήθηκαν τελείως στο 62ο λεπτό με τον τρίτο Πορτογάλος της... παρέας να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ακόμη μία ασίστ και εξαιρετική αλλαγή παιχνιδιού από τον Μάνταλο, με τον Μπέρτο να χάνει τη φάση και τον Λόπες να κατεβάζει ωραία και να πλασάρει υποδειγματικά για το 3-0.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Βράνιες (85’ Βασιλαντωνόπουλος), Οικονόμου, Σβάρνας, Λόπες, Μπακάκης, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος (78’ Γιούσης), Βέρντε, Ολιβέιρα (68’ Μπότος)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος (78’ Μπάλλας), Μιχαήλ, Μόρας (68’ Ζίζιτς), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπράλιτς (55’ Μπούστος), Ουάρντα, Παπάζογλου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News