«Κόλλησαν» στο… μηδέν: Ισοπαλία χωρίς τέρματα για Ατρόμητο και Βόλο

Ποδόσφαιρο
«Κόλλησαν» στο… μηδέν: Ισοπαλία χωρίς τέρματα για Ατρόμητο και Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις που δημιούργησαν

Χωρίς νικητή και γκολ έληξε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Βόλο στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως καμία δε μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μέχρι το 30’ το ματς ήταν κακό με πολλά φάουλ αλλά από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές. Ο Μανούσος απείλησε σε μια κόντρα επίθεση, αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να κοπεί από τους αμυντικούς του Βόλου.

Στο 32’ ήταν η σειρά του Γιακουμάκη αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη, ενώ στο 45’ ο Ούμπιδες από καλή θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βόλου. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Ατρόμητο να είναι καλύτερος και τον Βόλο να μην έχει καν τελική!

Την ίδια εικόνα είχε το ματς και στο δεύτερο μέρος. Ο Ατρομητος προσπαθούσε  και ο Βόλος είχε παθητικό ρόλο. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν στην δημιουργία τελικών φάσεων.

Μετά το 60’ και με την είσοδο του Βελλιου, οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί , αλλά οι παίκτες του Βόλου ήταν καλά διαβασμένοι. Οι Περιστεριώτες όσο περνούσαν τα λεπτά είχαν περισσότερο άγχος και δεν είχαν καθαρό μυαλό στις λίγες τελικές φάσεις που βρήκαν.

Το 0-0 έμεινε ως το τέλος με τον Ατρομητο να χάνει μοναδική ευκαιρία να πιάσει τον Παναθηναϊκό και να θέσει γέρες βάσεις για είσοδο στα πλέι οφ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News