Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1: Βγήκε...στεγνός από τα Πηγάδια

Ποδόσφαιρο
Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1: Βγήκε...στεγνός από τα Πηγάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη νίκη για τους "πράσινους" με γκολ του ο Μακέντα...

Αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε τους γηπεδούχους στην έκτη θέση και τους 26 πόντους, με τους «πράσινους» να ανεβαίνουν πλέον μόνοι τέταρτοι, με 28 βαθμούς αλλά και ματς παραπάνω.

Το γκολ που έμελλε να κρίνει το παιχνίδι υπέρ του Παναθηναϊκού πέτυχε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μακέντα, μετά από ωραία πάσα του Ζαχίντ κι ακόμα πιο ωραίο τελείωμα, για να φτάσει τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα! Ενώ οι ακρίτες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπαριέντος, που μπήκε αλλαγή στο 53’ και αποβλήθηκε 36 λεπτά μετά, με δύο κίτρινες…

Στα αξιοσημείωτα και η 90λεπτη παρουσία του Ανουάρ, που έκανε το ντεμπούτο του, δείχνοντας αρκετά δραστήριος, με τρεξίματα και σωστές πάσες, ενώ ο Μαροκινός είχε και μια πολύ καλή προσπάθεια όπου θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ!

Την πρώτη του εμφάνιση με το «τριφύλλι» έκανε και το έτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα, ο Νάγκι, με τον Ούγγρο να περνάει αλλαγή στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης αλλά να προλαβαίνει να χάσει κι αυτός μια πολύ καλή ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του.

Ξάνθη (4-2-3-1): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάτσεβιτς, Στάρτζεον (58’ Τζουρίτσκοβιτς), Εντουάρντο (72’ Φοσέ), Σόσα (53’ Μπαριέντος), Κάστρο.

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Ανουάρ, Δώνης, Μπεκ (73’ Νάγκι), Ζαχίντ (84’ Αλεξανδρόπουλος), Χατζηγιοβάνης (67’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News