Ο Σίμος για τον ΟΦΗ που πρέπει να «τελειώνει» τα ματς και τις μεταγραφές

Ποδόσφαιρο
Ο Σίμος για τον ΟΦΗ που πρέπει να «τελειώνει» τα ματς και τις μεταγραφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τοποθετήσεις με ενδιαφέρον από τον προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου

Χαμόγελα στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ για την επιστροφή στις νίκες, αφού το διπλό επί του Πανιωνίου ήρθε σε ένα κομβικό σημείο.

Ο Γιώργος Σίμος ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, που συνοδεύτηκε με το επιτυχημένο αποτέλεσμα, ενώ στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε αναλυτικότερα σε κάποια θέματα.

Αρχικά τόνισε για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους»: «Επιστρέψαμε σε μια αρκετά καλή απόδοση. Είχαμε καιρό να έχουμε μια καλή απόδοση, όπως σήμερα, και αυτό είναι ευχάριστο για μας. Νομίζω ότι πήραμε μια δίκαιη νίκη, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν. Συνεχίζουμε, με προετοιμασία γιατί την Τετάρτη έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για μας».

Ερωτηθείς για την μεταγραφική δραστηριότητα του ΟΦΗ ο 41χρονος προπονητής επισήμανε: «Γίνονται ενέργειες. Δεν έχουμε νέα. Έχουμε ξαναπεί, ότι μόνο αν βρούμε κάτι που θα ανεβάσει το επίπεδο μας, θα κινηθούμε για αυτό. Γίνονται προσπάθειες, αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, γιατί δεν έχει γίνει κάτι ακόμη».

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν «καθάρισε» το ματς, αλλά αυτή τη φορά δεν το… πλήρωσε: «Θα πρέπει να τελειώνουμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Το ξέρουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, γιατί το έχουμε… πληρώσει αυτό σε κάποια παιχνίδια, που δεν πήραμε τους βαθμούς που δικαιούμασταν. Από την άλλη, έχουμε ξαναπεί, ότι είναι μια χρονιά που παίρνουμε μαθήματα και γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Δημιουργούμε τη βάση για τη νέα σεζόν. Νομίζω κάτι θα πάρουμε κι από αυτό, ευτυχώς σήμερα δεν το… πληρώσαμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News