Super League 1: «Διπλό» της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη

Ποδόσφαιρο
Super League 1: «Διπλό» της Λαμίας στη Νέα Σμύρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρότι έπαιζε από το 27’ με 10 παίκτες, η Λαμία νίκησε με 0-1 τον Πανιώνιο

Η Λαμία πλέον αναπροσαρμόζει τους στόχους της μετά το τρίποντο στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο με 1-0 για τη 17η «στροφή» της Super League 1.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πήρε το δεύτερο τρίποντο μακριά από το ΔΑΚ και ανέβηκε στην 6η θέση και τους 22 βαθμούς ισόβαθμη με Ατρόμητο, ΑΕΛ και Παναθηναϊκό περιμένοντας και το τι θα κάνουν οι «πράσινοι» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προσωρινά όμως είναι στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Όλα αυτά τη στιγμή που μετά το γρήγορο γκολ του Καραμάνου στο 11', οι Λαμιώτες έμειναν με δέκα παίκτες στο 27' λόγω αποβολής του Μπεχαράνο κάτι που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι «κυανέρυθροι» παρότι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια, αλλά χωρίς ουσία στη τελική προσπάθεια με συνέπεια να παραμείνουν στην τελευταία θέση με μόλις 6 βαθμούς.

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μάλερμπ, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κιάκος (77' Φρίξος), Παπανικολάου, Μασούρας, Τσιλούλης (63' Δούμτσιος), Εμμανουηλίδης (46' Μιλόγεβιτς), Αραμπούλι

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (33' Ασίγκμπα), Σκόνδρας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Τιρόνε (54' Σάλιακας), Ρόμανιτς (82' Βύντρα), Καραμάνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News