ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός καταδικάζουν την επίθεση σε Ευαγγέλου

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός καταδικάζουν την επίθεση σε Ευαγγέλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητούν να βρεθούν άμεσα οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί και στηρίζουν την συνέχιση του πρωταθλήματος

Λίγο μετά την νέα επίθεση στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου, οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός καταδικάζουν το συμβάν και ζητούν να βρεθούν άμεσα οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα επιτίθεται και κατά του Ολυμπιακού ενώ οι τρεις ΠΑΕ στηρίζουν την συνέχιση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η προσπάθεια του ΟΣΦΠ να απαξιώσει ένα πρωτάθλημα που δεν κερδίζει πλέον από τη σέντρα του, χαρακτηρίζοντάς το στημένο, και η ασυλία που απολαμβάνει στην προσπάθειά του αυτή, είναι οι βασικοί λόγοι που οπλίζονται τα χέρια αυτών που διαπράττουν τις εγκληματικές ενέργειες. Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τις επιθέσεις εναντίον του διαιτητή κ. Ευαγγέλου– που όλως τυχαίως δεν καταδικάζει ο ΟΣΦΠ– που έρχεται ως συνέχεια των περσινών επιθέσεων στους κ. κ. Τζήλο και Τσαμούρη. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και επιτέλους να βρεθούν φυσικοί και ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί αυτών των επιθέσεων οι οποίες συνεχίζονται αδιάκοπα. Η απάντηση στην τοξικότητα δόθηκε και αυτή είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος, κάτι φυσικά που εκφράστηκε μεταξύ άλλων και στο τελευταίο ΔΣ της SL από το σύνολο των ομάδων που ήταν παρούσες. Ο ΟΣΦΠ προτίμησε την αποχή όντας απομονωμένος στην τακτική μπαχαλοποίησης που επιχειρεί & η οποία έχει ήδη καταδικαστεί από την πλατιά μάζα των Ελλήνων φιλάθλων».

ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ πέραν της αυτονόητης καταδίκης της επίθεσης, δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες, στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου, καλεί άπαντες να αντιληφθούν με σύνεση και ψυχραιμία τη σοβαρότητα των στιγμών. Αποτελεί χρέος των κρατικών μηχανισμών να διερευνήσουν μέχρι τέλους όλες αυτές τις μαφιόζικες επιθέσεις, αλλά και υποχρέωση όλων μας να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ενεργήσουμε αποφασιστικά και με γνώμονα το συνολικό καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να το προστατεύσουμε και να αποτελέσουμε την ασπίδα απέναντι σε όσους επιχειρούν να το μετατρέψουν σε αρένα εξυπηρέτησης των συλλογικών συμφερόντων ή και σε όσους φτάνουν ακόμα και να απεργάζονται σχέδια πλήρους αποσταθεροποίησης».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα το νέο κρούσμα βίας κατά της ελληνικής διαιτησίας. Η ελληνική πολιτεία και όλες οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να διαλευκάνουν άμεσα όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις βίας κατά των διαιτητών. Όσοι καταφεύγουν σε μεθοδεύσεις βίας και απάτης και προσπαθούν να οδηγήσουν σε διακοπή το ελληνικό πρωτάθλημα, θα βρουν απέναντι τους όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Μόνη απάντηση σε αυτή την αθλιότητα είναι η απομόνωση τους και η απρόσκοπτη συνέχιση του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News