default-image

Ομόφωνα αποχή οι διαιτητές από την 17η αγωνιστική

Ποδόσφαιρο
Ομόφωνα αποχή οι διαιτητές από την 17η αγωνιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφάσισαν άμεσα να βάλουν... λουκέτο μετά και την επίθεση σε Ευαγγέλου

Μετά το νέο περιστατικό βίας κατά Ελληνα ρέφερι, οι διαιτητές της Super League 1 αποφάσισαν να διεξάγουν ψηφοφορία για το αν θα προχωρήσουν άμεσα σε αποχή από την 17η αγωνιστική της Super League 1 και όχι την 18η όπως είχαν αρχικά προαναγγείλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ψηφοφορία που διεξήχθη οι ψήφοι ήταν 76-0 υπέρ της αποχής, η οποία θα ξεκινήσει αρχής γενομένης από την 17η αγωνιστική, δηλαδή την πρώτη του νέου έτους, όπου είναι προγραμματισμένα μεταξύ άλλων τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΠΑΟΚ.

Οι διαιτητές είχαν καταστήσει σαφές στην συνάντηση με την ΕΠΟ ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να σφυρίζουν εφόσον υπάρχουν παράγοντες που καταθέτουν μηνύσεις εναντίον τους, ζητώντας να αποσυρθούν.

Αντ’ αυτού, την Κυριακή, υπήρξαν εκατέρωθεν εμπρηστικές δηλώσεις και ανακοινώσεις, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την πρόθεσή της να μηνύσει τους διαιτητές του αγώνα με τον Βόλο, την στιγμή που έχουν ήδη μηνυθεί οι Μανούχος, Σιδηρόπουλος, Τσαμούρης, Κομίνης, Παπαδόπουλος στο τρέχων πρωτάθλημα.

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής των διαιτητών της Super League 1, ήρθε με την επίθεση στην πολυκατοικία του διαιτητή Ευαγγέλου, η οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκε «μαφιόζικου τύπου» από την ΕΠΟ.

Πλέον μένει να διευκρινιστεί η διάρκεια της αποχής, αν δηλαδή θα είναι επ’ αόριστον και φυσικά ποιες θα είναι οι κινήσεις των αρμόδιων ποδοσφαιρικών αρχών απέναντι στα αιτήματα των διαιτητών, οι οποίοι αναμένεται να γνωστοποιήσουν και επίσημα τη θέση τους με επιστολή που θα αποστείλουν σε ΕΠΟ και Super League.

Πηγή: SoccerPlus

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News