Νάστος: «Νέο ξεκίνημα εκτός έδρας, με νίκη επί του Παναιτωλικού»

Ποδόσφαιρο
Νάστος: «Νέο ξεκίνημα εκτός έδρας, με νίκη επί του Παναιτωλικού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έδωσε το σύνθημα ενόψει Αγρινίου

Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος του ΟΦΗ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπως τόνισε ο Ανέστης Νάστος.

Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε, ότι ζητούμενο για την ομάδα του Ηρακλείου είναι μια νέα αρχή στους αγώνες εκτός έδρας, αλλά και νικηφόρο φινάλε για το 2019.

Αρχικά ανέφερε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να το ξεχάσουμε γρήγορα, να κρατήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά του παιχνιδιού. Η δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε, να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να κλείσουμε το 2019 με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».

Για τη συγκομιδή μακριά από το «Γεντί Κουλέ»: «Το κάθε παιδί ξεχωριστά το έχει βάλει μέσα του αυτό το πράγμα, ότι η ομάδα στα εκτός έδρας ματς δεν έχει πάρει αυτό που δικαιούται. Νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία αυτό το παιχνίδι και για τα επόμενα που θα έρθουν, να κάνουμε ένα ξεκίνημα. Να κατακτήσει η ομάδα το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Παναιτωλικό».

Κλείνοντας, επισήμανε για τον αντίπαλο: «Θα το αναλύσουμε, θα δούμε τα αρνητικά του σημεία και θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, όπως κάνουμε πάντα για να πάρουμε το παιχνίδι. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News