ΟΦΗ: Επιστροφή στις νίκες σήμερα κόντρα στον Άρη

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Επιστροφή στις νίκες σήμερα κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα θέλει να κάνει το 3χ3 και ενώ ακολουθούν Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός…

Η προ-Χριστουγέννων εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμη για τους φετινούς στόχους του ΟΦΗ, με την τριάδα αγώνων που έρχεται να είναι ικανή να του δώσει γερά πατήματα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά σήμερα στις 17:15 με την αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» απέναντι στον ισόβαθμο Άρη, ακολουθεί και πάλι εντός ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης και το τρίτο ματς πριν την διακοπή των εορτών είναι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου. Σήμερα κόντρα στον Άρη είναι απαραίτητη η επιστροφή στις νίκες και το ξεκίνημα με χαμόγελα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο ΟΦΗ αναμφίβολα είναι η ομάδα που έχει εντυπωσιάσει στην Super League 1 και αυτό επιβεβαιώνουν και οι αρχηγοί των ομάδων του πρωταθλήματος, που ψήφισαν τον Λισάντρο Σεμέντο ως τον MVP του α' γύρου, μέσω της ψηφοφορίας που διοργάνωσε το novasports! Μάλιστα άλλοι τρεις παίκτες του ΟΦΗ, οι Αντίλ Ναμπί, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Δημήτρης Σωτηρίου ψηφίστηκαν στην κορυφαία 20άδα του πρωταθλήματος!

Στην διάθεση του Γιώργου Σίμου για το παιχνίδι με τον Άρη δεν βρίσκονται οι Ναμπί, Δεληγιαννίδης και Μεγιάδο. Στα πλάνα Σίμου πιθανότατα ο Τσιλιανίδης θα μετατοπιστεί στο κέντρο πίσω από τον επιθετικό που θα είναι ο Φιγκειρέντο ενώ στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Βαζ.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που ανακοινώθηκαν για την αποστολή, είναι οι: Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Σακόρ, Στάικος, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Φερέιρα, Βαζ, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο, Mάνος.

Πρεμιέρα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος

SUPER LEAGUE 1

Με εκτός έδρας αναμετρήσεις των πρωτοπόρων ξεκινά σήμερα ο β' γύρος της Super League 1. Αύριο ο Ολυμπιακός παίζει στην Τρίπολη και ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο ενώ σήμερα η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Ξάνθη. Το ματς που ανοίγει την αυλαία είναι αυτό μεταξύ ΟΦΗ-Άρη στο «Γεντί Κουλέ» και σήμερα επίσης παίζουν στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός-Λαμία. Αναλυτικά η 14η αγωνιστική:

Σάββατο 14/12

*ΟΦΗ-Άρης (17:15-Novasports1): Κομίνης (Ακρίβος, Καρσιώτης, VAR: Σέζος)

*Παναθηναϊκός-Λαμία (19:30-Novasports2): Τάσης (Κόλλιας, Ψαρρής, VAR: Γκορτσίλας)

*Ξάνθη-ΑΕΚ (20:00-ΕΡΤ Sports): Ζαχαριάδης (Πάτρας, Αϊνάλης, VAR: Τζοβάρας)

Κυριακή 15/12

*Λάρισα-Ατρόμητος (15:00-Novasports1): Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Κουρομπύλια, VAR: Ευαγγέλου)

*Βόλος - Πανιώνιος (17:15-Novasports2): Παπαδόπουλος (Νικολαΐδης, Νατσιόπουλος, VAR: Κουμπαράκης)

*Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (19:30-Novasports1): Παπαπέτρου (Απτόσογλου, Σαμοΐλης, VAR: Μανούχος)

*Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (19:30-ΕΡΤ Sports): Τσαγκαράκης (Σπυρόπουλος, Ι.Δημητριάδης, VAR: Διαμαντόπουλος)

Η βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 31

2.ΠΑΟΚ 31

3.ΑΕΚ 21

4.Λάρισα 19

5.ΟΦΗ 19

6.Ξάνθη 19

7.Άρης 18

8.Λαμία 17

9.Παναθηναϊκός 17

10.Ατρόμητος 15

11.Βόλος 14

12.Αστέρας Τρίπολης 12

13.Πανιώνιος 6

14.Παναιτωλικός 4

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News