Λισάντρο Σεμέντο: Στην καλύτερη 11άδα του #slgrfantasy του α΄ γύρου!

Απόψεις
Λισάντρο Σεμέντο: Στην καλύτερη 11άδα του #slgrfantasy του α΄ γύρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παιχνίδι της Superleague, αναδείχτηκαν παίκτες μόνο από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ!

"Σπάει ταμεία» ο Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Superleague, με διαρκή αναγνώριση για την αξία, το ταλέντο και την προοπτική του.

Ο Πορτογάλος άσσος είναι στην καλύτερη ενδεκάδα που δημοσιοποίησε η διοργανώτρια μετά την ολοκλήρωση του Α’ γύρου του Πρωταθλήματος Super League μέσα από το επίσημο παιχνίδι της Fantasy!

Αυτό που προσδίδει μεγαλύτερη αξία στην ξεχωριστή διάκριση είναι ότι ο Λισάντρο Σεμέντο είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν ανήκει στο δυναμικό των λεγόμενων "μεγάλων", αφού στην καλύτερη ενδεκάδα μαζί με τον «Σταρ» του ΟΦΗ, περιλαμβάνονται παίκτες μόνο από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Στην καλύτερη ενδεκάδα του Α’ γύρου στο #slgrfantasy υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Σα, Ποντένσε, Σουντανί και Ελ Αραμπί, τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Μάτος, Γιαννούλης, Κρέσπο και Μίσιτς, δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Μάνταλος και Ολιβέιρα ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνει ο επιθετικός του ΟΦΗ Λισάντρο Σεμέντο.

Το συγκεκριμένο παιγνίδι παρουσιάζει και τον ποδοσφαιριστή που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από την κάθε ομάδα. Φυσικά ο Σεμέντο επιλέχτηκε και ο «τοπ» του ΟΦΗ στον πρώτο γύρο!

Όλα αυτά ενώ τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον στη μεταγραφική αγορά, αυξάνονται και πληθύνονται καθημερινά στον από τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, βάζοντας στο παιγνίδι ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Δηλαδή οι τρεις που φέρονται ενδιαφερόμενες να σπάσουν τον κωδικό και να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, αν φυσικά ο ΟΦΗ το θελήσει, μέσα από τις προσφορές...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News