Ένινγκ: «Ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο»

Ποδόσφαιρο
Ένινγκ: «Ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι δηλώσεις του προπονητή του Άρη Μίχαελ Ένινγκ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στο Γεντί Κουλέ

Ο Μίχαελ Ένινγκ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών novasports, επεσήμανε ότι ο Άρης θέλει τη νίκη σε κάθε ματς και αυτό θα επιδιώξει και κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ ανέφερε ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αυτό βοηθά τον Άρη που θέλει κάτι ανάλογο…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη:

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Κι αυτό που είναι εκτός κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αυτό βοηθά και μας που θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.

Κάθε ρεκόρ έχει και το τέλος του. Ο ΟΦΗ είναι καλός εντός αλλά εμείς πάμε πάντα για τη νίκη. Νιώθουμε καλά, αλλά αν θα καταφέρουμε να νικήσουμε αυτό θα φανεί στο γήπεδο και θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

Για κατάσταση Κόρχουτ: «Είναι σε καλό δρόμο αλλά επειδή έχουμε τρία ματς αν δεν είμαστε 100% σίγουροι δεν θα παίξει. Θα το δούμε στο μέλλον και είναι σημαντικό για μας να τον έχουμε διαθέσιμο στα δύο τελευταία ματς».

Για την απουσία πλάγιων μπακ: «Έχουμε εναλλακτικές, υπάρχει ο Μενέντεζ που μπορεί, στα δεξιά έχει επιστρέψει ο Σούντγκρεν. Δεν είναι κάτι που πρέπει να σταθούμε ή ότι υπάρχει πρόβλημα».

Για επιστροφή Ιντέγιε και καλή φόρμα Λάρσον: «Είναι πολύ καλό που υπάρχει κάποιος που βγαίνει και παίζει καλά. Υπάρχει η σκέψη να παίξουν μαζί αν και ο Λάρσον μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες. Μας χαροποιεί και θ’ αποφασίσουμε».

Για την πορεία του Άρη: «Είμαι χαρούμενος που μιλάμε γι’ αυτά γιατί υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις. Μιλάμε για δύο κάπως θετικά στοιχεία. Στα ματς που δεν νικήσαμε θα μπορούσαμε βάσει απόδοσης και εικόνας. Υπήρχαν ματς που θέλαμε όπως αυτό με την Λαμία, αλλά δεν είμαστε σε θέση να ισοπεδώνουμε κάθε αντίπαλο. Θέλουμε να νικάμε. Και στην Κρήτη πάμε για τη νίκη. Και την προηγούμενη αγωνιστική μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά φύγαμε μ’ ένα βαθμό. Είμαστε σε ένα καλό δρόμο».

Για Κουέστα: «Είναι σε καλό δρόμο…».

Για Τσιλιγγίρη: «Αυτή την στιγμή δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Υπάρχει ένα ξεκάθαρο νούμερο ένα και είναι ο Κουέστα. Μπορεί ένας τερματοφύλακας που μπορεί να παίξει 34 ματς. Ο Τσιλλιγίρης έκανε ένα πολύ καλό ματς αλλά είναι φυσιολογικό να επιστρέφουμε στην κανονικότητα. Γι αυτό έπαιξε ο Έμαν και ο Τσιλλιγίρης ήταν στον πάγκο».

Για Φετφατζίδη: «Μπορώ να μιλήσω για όσα γίνονται όσο είμαι εδώ. Είναι πολύ καλός και κάνει σπουδαία δουλειά. Είναι ο παίκτης που μπορεί το κάτι παραπάνω. Για τις ιδιαίτερες στιγμές. Του λείπουν φυσικά κάποια πράγματα αλλά είμαι χαρούμενος που τον έχω και ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News