Σίμος: «Παρασυρθήκαμε από τον αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Παρασυρθήκαμε από τον αντίπαλο στο δεύτερο ημίχρονο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ επισήμανε ότι δεν έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του

Σε ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από το Ηράκλειο, ο ΟΦΗ δε μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Λαμία, ο Γιώργος Σίμος τόνισε ότι η ομάδα του παρασύρθηκε από το παιχνίδι του αντιπάλου.

Επισήμανε ακόμη ότι δεν έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές και πρόσθεσε ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμη χρόνο.

Ο 41χρονος προπονητής ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση: «Ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα με τρεις αγώνες, στην οποία για δυόμισι αγώνες μαζί δηλαδή με το σημερινό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση. Στο δεύτερο ημίχρονο, το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε, για το οποίο προπονούμαστε, δεν ήταν αυτό. Νομίζω ότι παρασυρθήκαμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και δυστυχώς δεν πήραμε κάποιο αποτέλεσμα, ενώ όλα έδειχναν ότι με βάσει εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, θα καταφέρναμε κάτι καλύτερο. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια όλη την εβδομάδα. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να προπονηθούμε, γιατί έρχονται άλλα τρία παιχνίδια σε διάστημα 8 ημερών μέχρι τα Χριστούγεννα».

Για το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου: «Το να δέχεσαι γκολ 1-2 λεπτά πριν το ημίχρονο δεν είναι το καλύτερο για την ψυχολογία μιας ομάδας, αλλά δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από οποιαδήποτε χρονική στιγμή δεχθούμε κάποιο τέρμα».

Ερωτηθείς, κατά πόσο επηρέασε η αναγκαστική αλλαγή με το Ναμπί υπογράμμισε: «Θέλουμε να είναι όλοι οι παίκτες μας υγιείς. Αυτό είναι το ιδανικό. Από την άλλη, υπάρχει το σύνολο των ποδοσφαιριστών, που μπορούν να αναπληρώσουν τον οποιοδήποτε. Νομίζω ότι το γκολ της ισοφάρισης, μας επηρέασε περισσότερο και ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν προσπαθήσαμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν ήμασταν καλοί και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να κάνουμε κάτι ακόμη, που σιγά-σιγά θα έρθει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News