Ήττα-σοκ για τον ΟΦΗ: Έχασε 2-1 από τον Ατρόμητο με γκολ στο 95’

Ποδόσφαιρο
Ήττα-σοκ για τον ΟΦΗ: Έχασε 2-1 από τον Ατρόμητο με γκολ στο 95’

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Ηρακλείου αδίκησε τον εαυτό της στο Περιστέρι

«Πικρή» ήττα για τον ΟΦΗ στο Περιστέρι, που ηττήθηκε 2-1 από τον Ατρόμητο με γκολ που δέχθηκε στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, είχε φινάλε… σοκ για τους Κρητικούς, που αδίκησαν τους εαυτούς τους και τελικά δεν πήραν τίποτα από το ματς.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο 45λεπτο, εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα που είχε η ομάδα του Ηρακλείου στην άμυνα. Παρά το γρήγορο προβάδισμα του Ατρομήτου, ο ΟΦΗ «έβγαλε» αντίδραση και ισοφάρισε με το Ναμπί στο δικό του διάστημα υπεροχής.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σίμου ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο επέβαλλε το δικό της ρυθμό, όμως δεν αξιοποίησε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Έτσι, στο 95’ δέχθηκε το γκολ από τον Ηρακλειώτη επιθετικό, Πέτρο Γιακουμάκη και γνώρισε την 3η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα (τέσσερις μαζί με αυτή από την Καβάλα στο Κύπελλο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Μέγερι, Γκάλος, Ρισβάνης, Γούτας, Ταλόσα, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος (73' Βέλλιος), Ρόσα (60' Γιακουμάκης), Ενσικουλού, Μανούσος (84' Ούμπιδες).  

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί (87' Στάικος), Τσιλιανίδης, Σεμέντο (94' Φερέιρα), Μάνος (65' Φιγκεϊρέντο).

Το «φιλμ» του αγώνα

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στο Περιστέρι. 

3' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 1-0: Λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ από τον Κουτρουμπή και ο Μανούσος με σουτ πετυχαίνει το 1-0. 

16' Κίτρινη κάρτα στον Ενσικουλού. 

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-1: Ωραία ομαδική προσπάθεια από τους παίκτες του ΟΦΗ και ο Ναμπί με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, στέλνει τη μπάλα στο "παραθυράκι" της εστίας για το 1-1. 

25' Σουτ του Ρόσα για τους γηπεδούχους, αποκρούει με τις "γροθιές" ο Σωτηρίου.

26' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ: Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με δύο δοκάρια στην ίδια φάση. Ο Ενσικουλού από διαγώνια θέση θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ακολουθεί δεύτερο σουτ από τον Ρόσα, που επίσης σταματάει στο δοκάρι. 

33' Ο Ατρόμητος απειλεί για δεύτερο γκολ, όταν από το γύρισμα του Μανούσο προς τον Ανδρούτσο προς τη μικρή περιοχή, ο Μαρινάκης με σωτήριο τάκλιν διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. 

38' Συρτό σουτ από τον Ανδρούτσο, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Σωτηρίου. 

41' Από την προσπάθεια του Νέιρα να ανακόψει τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Ανδρούτσο που βγήκε τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου από πλάγια θέση, με το σουτ που επιχείρησε να φέυγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

42' Εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, μετά την αρχική απομάκρυνση, ο Νέιρα με κεφαλιά προσπαθεί να στείλει μπάλα προς την εστία, με τον Γούτα στη σωστή θέση να αποκρούει.

43' Κίτρινη κάρτα στο Νέιρα. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 1-1 με τα γκολ των Μανούσου και Ναμπί. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε διαστήματα υπεροχής, όμως κινδύνευσε με δεύτερο γκολ, καθώς είχε αρκετά προβλήματα στην άμυνα. 

46' Έναρξη για το δεύτερο 45λεπτο.

48' Κίτρινη στον Μαρινάκη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Χαρίση. 

51' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Νέιρα κλέβει τη μπάλα και παίζει κάθετα για τον Σεμέντο, που θα πλασάρει, όμως ο Γούτας απομακρύνει με τάκλιν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα. 

56' Εκτέλεση κόρνερ του Ναμπί, η μπάλα θα βρει στο χέρι του Γούτα μέσα στην περιοχή, όμως ο Κουτσιαύτης μετά από επικοινωνία με το VAR, θεωρεί ότι είναι "ακούσιο".

60' Πρώτη αλλαγή για τον Ατρόμητο, με τον Πέτρο Γιακουμάκη στη θέση του Ρόσα. 

63' Σέντρα του Μανούσου από δεξιά, ο Γιακουμάκης κάνει ένα εντυπωσιακό ανάποδο "ψαλίδι", όμως η μπάλα φεύγει πολύ ψηλά άουτ. 

65' Πρώτη κίνηση και από τον Γιώργο Σίμο, με τον Φιγκεϊρέντο αντί του Μάνου. 

68' Κίτρινη κάρτα στον Γκάλο.

69' Εκτέλεση φάουλ από το Ναμπί, η μπάλα πολύ ψηλά άουτ. 

72' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Ο Νέιρα δίνει για τον Σεμέντο μέσα στην περιοχή, το πλασέ του 23χρονου άσου θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. 

73' Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Βέλλιος στη θέση του Ανδρούτσου. 

75' Από το λάθος του Μπράουν, ο Βέλλιος σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, θα σουτάρει άουτ. 

77' Ευκαιρία για τους Περιστεριώτες, μετά την εκτέλεση κόρνερ η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και το σουτ του Γιακουμάκη από το ύψος του πέναλτι, κόντραρε στα σώματα για νέο κόρνερ. 

78' Κίτρινη κάρτα στον Ρισβάνη. 

84' Τελευταία αλλαγή για τον Ατρόμητο, με τον Ούμπιδες αντί του Μανούσου. 

87' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Στάικο στη θέση του Ναμπί. 

88' Κίτρινη κάρτα στον Γούτα, που κράτησε τον Φικγκεϊρέντο. 

92' Δυνατό σουτ του Στάικου μέσα από την περιοχή, ο Μέγερι απέκρουσε σωτήρια. 

94' Τελευταία αλλαγή από τον Σίμο, ο Φερέιρα στη θέση του Σεμέντο. 

95' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ 2-1: Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, από το γύρισμα του Ενσικουλού, ο Γιακουμάκης με προβολή κάνει το 2-1.

Τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, ήττα-μαχαιριά για τον ΟΦΗ, με γκολ του Γιακουμάκη στην τελευταία φάση του αγώνα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News