ΠΑΟΚ: Οι κινήσεις για να κάνει «δικό του» τον Γιόσιπ Μίσιτς

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Οι κινήσεις για να κάνει «δικό του» τον Γιόσιπ Μίσιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κρατήσουν τον Κροάτη μέσο

Ο Γιόσιπ Σίμιτς είναι το επόμενο «στοίχημα» για τον ΠΑΟΚ, καθώς στόχος είναι να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Με τον δανεισμό του Κροάτη από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες.  

Με σύμμαχο την επιθυμία του Μίσιτς οι άνθρωποι του Δικεφάλου και πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής του Μάριο Μπράνκο, έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους κρούσεις προς τη Σπόρτινγκ και προσπαθούν να διερευνήσουν τις προθέσεις των Πορτογάλων.

Οι επαφές αυτές έχουν κυρίως να κάνουν με τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του και που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στα 2 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να διαπιστώσουν αν και εφόσον στη Σπόρτινγκ έχουν διάθεση να διαπραγματευτούν τιμή μικρότερη από την ρήτρα αυτή για να τους παραχωρήσουν τα δικαιώματα του Μίσιτς, αν και όπως συνήθως συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενημερώσει μέχρι τις 31 Μαΐου αν θα πληρώσει ή όχι το buy out του Κροάτη. Και λογικά θα το κάνει καθώς ο Μίσιτς μετά την φτωχή του παρουσία του στο πρώτο εξάμηνο του δανεισμού, φέτος έχει αναδειχθεί στον πολυτιμότερο μέσο του Δικεφάλου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News