«Ανάσανε» ο Πανιώνιος με μεγάλο διπλό στην Ξάνθη (1-2)

Ποδόσφαιρο
«Ανάσανε» ο Πανιώνιος με μεγάλο διπλό στην Ξάνθη (1-2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικό πρόσημο πλέον στη βαθμολογία για την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου

Ο Πανιώνιος πήρε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς… άλωσε την Ξάνθη με 1-2 και πλέον έχει θετικό πρόσημο στο βαθμολογικό πίνακα.

Το δεύτερο «τρίποντο» της ομάδας του Νίκκι Παπαβασιλείου ήρθε την κατάλληλη στιγμή, καθώς έχει πλέον 2 βαθμούς και βλέπει τη συνέχεια με άλλο μάτι.

Πρωταγωνιστής για τους Νεοσμυρνιώτες ο Αραμπουλί, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, το φάουλ του Κοβάτσεβιτς (10′) πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 18′ η προσπάθεια του Τζουρίτσκοβιτς δεν βρήκε στόχο αφού ούτε ο Στάρτζεον κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας.

Στο 23′ το φάουλ του Μουλέν πέρασε άουτ, ενώ ο Λισγάρας απείλησε μέσα σε ένα λεπτό (31′, 32′) με κεφαλιές, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Άμπαντ ήταν σταθερός στο σουτ του Μασούρα.

Ωστόσο στο 53′, ο Άρσε πέρασε κάθετη πάσα στον Μασούρα, αυτός γύρισε στο σημείο του πέναλτι και Αραμπούλι σε κενό τέρμα άνοιξε το σκορ.

Άμεση η απάντηση για την Ξάνθη που ισοφάρισε με κεφαλιά του Λισγάρα από εκτέλεσε κόρνερ του Τζουρίτζκοβιτς.

Ο Πανιώνιος, όμως, βρήκε και πάλι τον τρόπο να φτάσει στο γκολ με τον ίδιο τρόπο. Ο Παπανικολάου καλυπτόμενος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έσπασε στον Αραμπούλι και αυτός πάλι σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα ξανά στον Ιστορικό. 

Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ πίεσε μέχρι το φινάλε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω τον ένα βαθμό.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Στάρτζεον.

ΞΑΝΘΗ (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα, Κοβάτσεβιτς (63′ Ντε Λούκας), Μουλέν (75′ Τερκί), Τζουρίτσκοβιτς, Στάρτζεον, Εντουάρντο, Ρενέλα (54′ Ντε Αμορίμ).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης (92′ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρσε (81′ Τσιλούλης), Παπανικολάου, Μασούρας (61′ Καμαρά), Αραμπούλι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News